23948sdkhjf

Webseere kan være med i et sanseforsøg

To forskere viser, hvordan mennesker opfatter fødevarer forskelligt
Danish Food Cluster nærmer sig sin næste såkaldte Food Innovation Talk, FIT, som bliver livestreamet via internettet 28. februar om eftermiddagen.

Denne gang sker det under titlen "See, Feel, Hear, Smell, Taste", og for første gang er der to talere: Line Ahm Mielby og Qian Janice Wang, der begge forsker på Institut for Fødevarer på Aarhus Universitet.

- Ved at bringe en fødevareforsker og en eksperimentel psykolog sammen kan der inden for fødevareforskning opnås nye perspektiver. Vi vil i denne Food Innovation Talk vise, hvordan mennesker opfatter fødevarer forskelligt ud fra vores sanser, fortæller event manager Thomas Hornbæk Jakobsen fra Danish Food Cluster .

- Line Ahm Mielby og Qian Janice Wang vil med deres forskellige forskningsområder inddrage dem, der ser med live, i et forsøg, så man får mulighed for at opleve netop dette på ”egen krop”, tilføjer han.

Onlineseerne bliver på forhånd oplyst om, hvilken slags mad de skal have klar - det bliver sandsynligvis chokolade ...

Tilsammen vil de to talere ikke mindst komme ind på vigtigheden af intern produktudvikling og ekstern produktfremstilling i produktudviklingsforløbet.

De hidtidige FIT-sendinger har været om formiddagen, men 28. februar ligger livesendingen i tidsrummet 15-15.30. Det skyldes ifølge Thomas Hornbæk Jakobsen, at Qian Janice Wang har et godt netværk i USA, som hun godt kunne tænke sig at inddrage og give mulighed for at se med live.

- Så det er et forsøg på, om vi kan ramme en anden målgruppe ved at sende på et senere tidspunkt, siger han.

Tilmelding til den næste Food Innovation Talk sker via dette link:
FIT 28. februar

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079