23948sdkhjf

Fødevarevirksomheder i Thy rotter sig sammen

- Vi behøver ikke at hedde Arla, siger erhvervschef
I Thy bliver der nu kastet nye kræfter ind i bestræbelserne på at knytte de lokale virksomheder, der lever af at producere eller fremstille fødevarer, sammen i et tæt netværk.

Thy Erhvervsforum har således ansat 55-årige Kersti Haugan til leder af sekretariatet for Food Cluster Thy, der er oprettet på initiativ af Thy Erhvervsforum og de store fødevarevirksomheder i Thy. Det skriver Nordjyske.

Norske Kersti Haugan har en uddannelse som Master of Food Science and Technology og har har 30 års international erfaring med forretningsudvikling og innovation inden for fødevareindustrien. Blandt andet har hun arbejdet med produktudvikling inden for slagtekyllinger og har også erfaring fra mejerisektoren.

Ifølge erhvervschef Kim Bak Kristensen arbejder 40-50 procent af arbejdsstyrken i Thy med fødevarer, når man medregner de ansatte i detailhandelen.

- Vi behøver ikke at hedde Arla. Bare vi rotter os sammen, kan vi skabe en stærk muskel, konstaterer erhvervschefen i Nordjyske Stiftstidende.

Kersti Haugan begynder i jobbet 1. februar.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078