23948sdkhjf

Samarbejdsmuligheder gennem EU-netværk

Enterprise Europe Network letter mindre virksomheders netværksmuligheder på tværs af europæiske grænser.
Det europæiske erhvervsfremmenetværk Enterprise Europe Network samler fødevarevirksomheder.

Netværket har til formål at formidle kontakt og dele ideer og innovation mellem hovedsageligt små og mellemstore virksomheder på tværs af grænser.

Medlemmerne af sektorgruppen for fødevarer er i gang med at indhente partnerprofiler fra de respektive landes virksomheder og vidensinstitutioner til brug for et partnerprofilkatalog frem mod de kommende fødevarerelaterede ansøgningsrunder under EU-programmerne 7. rammeprogram for forskning og teknologisk udvikling.

Adgang til EU
Netværket giver mindre virksomheders letter adgang til EU, og kataloget skal bruges til matchmaking i forbindelse med de kommende EU-ansøgningsrunder, der relaterer til fødevaresektoren, nemlig KBBE, Research for SMEs og Ecoinnovation (CIP-programmet).

Enterprise Europe Network består af partnere i 48 lande, og sektorgruppen for fødevarer tæller pt. ca. 35 medlemmer.

Enterprise Europe Network er medfinansieret af Europa-Kommissionen og støttes lokalt, regionalt og national i Danmark, herunder af Region Midtjylland, Region Nordjylland, Region Sjælland samt Forsknings- og Innovationsstyrelsen.

I Danmark er netværket fordelt på 7 kontorer i henholdsvis Agro Business Park i Tjele og Søndersø , AluCluster, EU Center Herning, Netmatch, NordDanmarks EU-Kontor og Næstved-Egnens Udviklingsselskab.

Agro Business Park er det danske medlem af fødevaregruppen. Der er Anders Skeem kontaktperson. Han har e-mail as@agropark.dk eller tlf. 40309637. Fristen for at få en partnerprofil med i det nævnte katalog er d. 13. juni 2011.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.095