23948sdkhjf

Succes: Cateringfirma overtager igen en kantine

- Vi synes, det er vildt sjovt
Bare en måneds tid efter at have kastet sig ud i også at drive en kantine er indehaveren af cateringfirmaet Food by Sejdenfaden i Bjerringbro klar til at gøre det igen:

1. maj overtager Annette Sejdenfaden driften af kantinen hos bordpladefabrikken Implast, også i Bjerringbro. Det skriver Viborg Stifts Folkeblad.

Annette Sejdenfaden overtog 1. januar driften af kantinen hos Knowhowz, der både er et uddannelsescenter og en erhvervs- og udviklingspark. Og det er altså gået så godt, at hun har fået mod på endnu en kantine.

- Vi skulle lige finde ud af, om vi syntes, det var sjovt at drive kantine, inden vi sagde ja til noget mere. Og vi synes, det er vildt sjovt. Det er dejligt at være der, hvor de spiser maden, at se reaktionerne og få responsen med det samme, siger Annette Sejdenfaden til folkebladet.

Hun åbnede cateringvirksomheden, der mest laver tapas, for to år siden og lejede sig ind i et industrikøkken i Bjerringbro. Dengang troede hun, at hun skulle lave det hele selv, men hun er nu oppe på jævnligt at beskæftige syv-otte mennesker hen over en uge - og med den nye kantine får hun brug for én ny fuldtidsmedarbejder.

Der er cirka 140 medarbejdere hos Implast.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.19