23948sdkhjf

Ny, dansk mad-app vil indtage Norden

| Af Camilla Gammelgaard, Nordjyske | Tip redaktionen om en historie

Iværksætter er begyndt i Jylland, men vil brede sig

Ricky Thygesen har været iværksætter, siden han var 23 år. Dengang brugte han sin uddannelse som maskintekniker og lavede tankanlæg til blandt andre Arla med en skolekammerat i deres firma Beritech.

Siden har han solgt sin andel af firmaet, der voksede sig stort med 25 ansatte, og begyndte at arbejde som konsulent for andre virksomheder. En periode blev han ansat som direktør i en større it-virksomhed, men i dag er han vendt tilbage til det, der virkelig driver ham. Iværksætteri.

- Man lever både livet i bølgedale og på bølgetoppe som iværksætter. Det skal forstås på den måde, at man kan være helt nede og tænke, det hele er noget lort, sekundet efter kan man være helt oppe at ringe, fordi en kunde er vendt tilbage. Man kan virkelig mærke, man lever.

- Det udvikler sig til et drug. Man kan ikke undvære det, og man skal have noget mere. Man får lov at mærke succesen. Da jeg var ansat et andet sted, så var der et high five, hvis der skete noget godt. Der er en helt anden entusiasme, når man er selvstændig, siger han.

Sammen med Søren Møller har Ricky Thygesen kastet sig ud i et nyt eventyr med takeaway-appen Waiteer, hvor brugerne kan bestille mad ud af huset fra cafeer og restauranter. Konceptet kom på plads for små to år siden.

- Det er en app, hvor man kan bestille bedre takeaway. Altså takeaway, hvor der er gjort lidt ekstra ud af det. Gode råvarer og et godt håndværk. Det er fra dem, der går op i at lave det ekstra lækkert. Der er nogle, som bruger begrebet "ærlig mad", forklarer Ricky Thygesen.

Han er overbevist om, der er et behov for flere alternativer til den usunde og klassiske takeaway.

- Vi får allesammen mere og mere travlt. Vi vil gerne flere og flere ting, så udviklingen går hen mod, at vi gerne vil have noget nemt. Samtidig er vi blevet mere bevidste om, at vi skal spise ordentlig mad og sund mad. Så derfor tror jeg, at Waiteer har succes, for der kombinerer vi det med takeaway, siger han.

Taxi og cykelbude

På nuværende tidspunkt er der cirka 40 madsteder på appen i Aalborg, og det er alt fra Caspars til We Do Burgers, We Feat og Mortens Kro.

En udfordring, der relativt hurtigt meldte sig på banen for makkerparret, var udbringningen. Det skulle ikke blive dyrt for brugerne, men omkostningerne skulle stadig holdes inden for en vis grænse, hvis der skulle kunne laves et overskud. Derfor samarbejder Waiteer med Dantaxi, der leverer maden. Som noget helt nyt har virksomheden nu desuden ansat tre cykelbude.

Aalborgenserne var de første, der fik lov at benytte Waiteer, og den er blevet taget rigtig godt imod. Flere og flere restauranter og cafeer melder sig klar, og antallet af bestillinger fra brugere vokser dag for dag. Derfor er Aalborg-virksomheden i gang med at udvide til Aarhus, og planen er, at hele Norden skal kunne bruge appen i fremtiden.

- Vi går efter Danmark, Norge og Sverige, og det er det, vi vil kalde vores hjemmemarked. Så i første omgang er det Aalborg og Aarhus. Derefter Odense, København og provinsbyerne, og så Sverige og Norge, siger Ricky Thygesen.

- Vi håber, at Waiteer begynder at lave overskud sidst på året. Det tager tid og kræver penge, og derfor har vi også mange investorer inde over. Vi er i tæt dialog med investorer fra både Aarhus og København, fortæller han.

I fremtiden vil udvalget af mad på appen også blive større. Waiteer vil nemlig fremadrettet satse på både takeaway og færdigretter, der er nemme lige at varme.

Hold dig opdateret med Food Supply DK
Kommentarer (0)
Forsiden lige nu

Økomejeri fik bøde for dårlig hygiejne

Ny lakseterminal på vej op i omdrejninger

Arla på vej med flere plantebaserede fødevarer

Fiskemand erkender kun papirsjusk

Efter seks års fremgang står den danske beskæftigelse stille

Meyers Køkken køber 3.000 frokostkunder

Nyhedsbrev

15.114 modtager dagligt nyhedsbrevet.

Se det seneste nyhedsbrev. Annoncér i nyhedsbrevet

Defco-familie får lov at blive efter salg

Online Avis Arkiv

Ø-destilleri vil ud til hele landet

Arla skal have ny kommunikationsdirektør

Smør, mælk og marcipanbrød på toppen af dansk imageliste

Virksomhederne er klar til besøg, men folkeskolerne kommer ikke

Konkursramt pålægsfabrik er reddet

København styrker sin ambitiøse mad-indsats

Fødevarestyrelsen advarer mod ulovlig fiskehandler

Venner er hoppet med på ginvognen

Ugens grin: Lønforhøjelsen gav bagslag

Fiskefirma afsløret i omfattende fusk

Ny forskning kan give bedre fødevarer

Messe byder på topkokkedyst

Carlsberg overgår nu storebror Heineken i evnen til tjene penge

Nyt fra bestyrelser og direktioner

Arla scorer kassen på Starbucks-aftale

Food Festival igen klar med Branchefredag

Verdensnyhed: Nu bliver græs til mad i Skive

Mejeribranchen: Hvervekampagne har givet bonus

Coop åbner et outlet til restpartier og vin

Grønne udviklingsprojekter får millionstøtte

Eksplosiv vækst hos Sanovo

Rugbrødsbageri igen politianmeldt for dårlig hygiejne

Naturli kigger mod andre sektorer

Kartoffelmelsfabrik fortsætter væksten

Metal fundet i partypølser

Hyldeblomstdrik er kaldt tilbage

SF vil forbyde fransk delikatesse: Det er barbarisk

Budweiser giver vokseværk hos verdens største bryggeri

Kinesisk eksport-bøvl: Danish Crown fyrer på griseslagteri

Se alle Medlemmernes egne nyheder

Invitation til Inspirationsdagen 12/9

Webinar: Introduktion til Festos nye IP20 remote I/O og controller platform

Kom på forkanten af den teknologiske udvikling

Digitalisering af de ikoniske IKEA-kødboller - den digitale rejse

Klar til at se noget nyt på hi-stand M9540?

Webinar: Værktøj til let og effektiv konfigurering af dit automationsprojekt

Fra CAD-data til digital tvilling

Drønlækre kemikalieskabe fra DENIOS

Effektiv palleomsnøring og en sundere arbejdsstilling

Olie/luft køler Type OAC fra KTR

Generatorer med høj pålidelighed og performance

Nyt i sortimentet - Nuova Simonelli espressomaskiner

Hvad er det egentligt, vi laver?

Robot-træf 2019

Kom nu ´Mulle... Du vil jo gerne være med i hulen ikk' Mulle?

Ønsker De service uden bindende kontrakter?

Process Engineering A/S er for andet år i træk blevet Great Place to Work®-certificeret!

Besøg hos medlemsvirksomhed AluSteel A/S

inmsystems A/S styrker IT-sikkerheden med ISO27001

Støbning af produkter i gummi (f.eks. i EPDM og Silikone)

Studerende på Aarhus Maskinmesterskole får 70 % mere plads til projekter

TYTAN gruppeafbrydere kan nu fås hos Ara-El

Bliver selvscanning en succes?

EL:CON indgår serviceaftale med Fitness World på landsplan

Hvordan adskiller Deep Learning sig fra traditionel vision

Send til en kollega

0.196