23948sdkhjf

Ny, dansk mad-app vil indtage Norden

| Af Camilla Gammelgaard, Nordjyske | Tip redaktionen om en historie

Iværksætter er begyndt i Jylland, men vil brede sig

Ricky Thygesen har været iværksætter, siden han var 23 år. Dengang brugte han sin uddannelse som maskintekniker og lavede tankanlæg til blandt andre Arla med en skolekammerat i deres firma Beritech.

Siden har han solgt sin andel af firmaet, der voksede sig stort med 25 ansatte, og begyndte at arbejde som konsulent for andre virksomheder. En periode blev han ansat som direktør i en større it-virksomhed, men i dag er han vendt tilbage til det, der virkelig driver ham. Iværksætteri.

- Man lever både livet i bølgedale og på bølgetoppe som iværksætter. Det skal forstås på den måde, at man kan være helt nede og tænke, det hele er noget lort, sekundet efter kan man være helt oppe at ringe, fordi en kunde er vendt tilbage. Man kan virkelig mærke, man lever.

- Det udvikler sig til et drug. Man kan ikke undvære det, og man skal have noget mere. Man får lov at mærke succesen. Da jeg var ansat et andet sted, så var der et high five, hvis der skete noget godt. Der er en helt anden entusiasme, når man er selvstændig, siger han.

Sammen med Søren Møller har Ricky Thygesen kastet sig ud i et nyt eventyr med takeaway-appen Waiteer, hvor brugerne kan bestille mad ud af huset fra cafeer og restauranter. Konceptet kom på plads for små to år siden.

- Det er en app, hvor man kan bestille bedre takeaway. Altså takeaway, hvor der er gjort lidt ekstra ud af det. Gode råvarer og et godt håndværk. Det er fra dem, der går op i at lave det ekstra lækkert. Der er nogle, som bruger begrebet "ærlig mad", forklarer Ricky Thygesen.

Han er overbevist om, der er et behov for flere alternativer til den usunde og klassiske takeaway.

- Vi får allesammen mere og mere travlt. Vi vil gerne flere og flere ting, så udviklingen går hen mod, at vi gerne vil have noget nemt. Samtidig er vi blevet mere bevidste om, at vi skal spise ordentlig mad og sund mad. Så derfor tror jeg, at Waiteer har succes, for der kombinerer vi det med takeaway, siger han.

Taxi og cykelbude

På nuværende tidspunkt er der cirka 40 madsteder på appen i Aalborg, og det er alt fra Caspars til We Do Burgers, We Feat og Mortens Kro.

En udfordring, der relativt hurtigt meldte sig på banen for makkerparret, var udbringningen. Det skulle ikke blive dyrt for brugerne, men omkostningerne skulle stadig holdes inden for en vis grænse, hvis der skulle kunne laves et overskud. Derfor samarbejder Waiteer med Dantaxi, der leverer maden. Som noget helt nyt har virksomheden nu desuden ansat tre cykelbude.

Aalborgenserne var de første, der fik lov at benytte Waiteer, og den er blevet taget rigtig godt imod. Flere og flere restauranter og cafeer melder sig klar, og antallet af bestillinger fra brugere vokser dag for dag. Derfor er Aalborg-virksomheden i gang med at udvide til Aarhus, og planen er, at hele Norden skal kunne bruge appen i fremtiden.

- Vi går efter Danmark, Norge og Sverige, og det er det, vi vil kalde vores hjemmemarked. Så i første omgang er det Aalborg og Aarhus. Derefter Odense, København og provinsbyerne, og så Sverige og Norge, siger Ricky Thygesen.

- Vi håber, at Waiteer begynder at lave overskud sidst på året. Det tager tid og kræver penge, og derfor har vi også mange investorer inde over. Vi er i tæt dialog med investorer fra både Aarhus og København, fortæller han.

I fremtiden vil udvalget af mad på appen også blive større. Waiteer vil nemlig fremadrettet satse på både takeaway og færdigretter, der er nemme lige at varme.

Hold dig opdateret med Food Supply DK
Kommentarer (0)
Forsiden lige nu

Sådan overlever fødevarebranchen med bæredygtighed

Man er nødt til at tro på det, fastslog en stribe fødevarefolk

Kæmpekoncern vil have fat i danske veganere

Stigende råvarepriser gør ondt på fiskefabrik

Nyt fra bestyrelser og direktioner

Fagfolk deler viden ud om sunde fødevarer

Solstrålehistorie: Hun har reddet ny emballagekomet

Årets Food Innovator Award gik til kvinden bag bæredygtig omlægning

Nyhedsbrev

Mange flere vil være kokke eller tjenere

- Jeg kniber mig selv i armen, siger direktør

Online Avis Arkiv

Her brygger de en hyldest til Jan Mølby

Laksefabrik med nyt millionoverskud

Anklager kræver milliardbøde til Carlsberg i tysk kartelsag

Cateringbranchen opruster med ny forening

Fødevarevirksomheder går i kamp for bæredygtighed

Naturli' Foods vil indtage USA

Satser på at sælge over en million produkter det første år

Dansk ølrekord med røde myrer og lyserøde prutter

Sidste år kom 1.825 nye øl på markedet

1

Hospitalskøkken har hakket 50 procent af madspildet

Vingård klar med nyt madmarked

"Dansk Kalv" skal være bæredygtig

Ægtepar tjener millioner på Aarhus Street Food

Nyt bryghus lader Facebook-følgere få indflydelse

Kadeau vil sælge smørrebrød ved Hammershus

Ny direktør for kokkelandsholdet klar

Sten Sloth Knudsens afløser udpeget

Regeringen skrinlægger klimamærke på fødevarer

Havrefras-maskine kører uden knas på 16. år

Kødkoncern ramt af nyt millionunderskud

Ny fabrik: Aller Aqua vil bruge 100 millioner kroner

En times Schulstad-produktion ramt af mug

Arla vil igen lancere 15 nye økoprodukter

Sådan skal dansk gastronomi styrkes

Bryghus bruger fem millioner på udvidelse

Arla klar med klimaplan, der omfatter 70 mejerier

Frilandsmedister ramt af salmonella

Kassen tom i konkursramt tyggegummifirma

Sjællandsk bryghus på kanten af konkurs

Korrosion: Leverpostej kaldt tilbage

Domino's Pizza drejer nøglen om i Danmark

Salmonella fundet i medisterpølse

Se alle Medlemmernes egne nyheder

KE Fibertec vinder UdviklingVejens Erhvervspris 2019

Ny autoriseret distributør for Ingersoll Rand i Danmark

PRO-CONSULT skaffer direkte erstatning for udgået Ring luftblæseren

Spar på vandet

Logistik på hjul kan lette mange processer for kædebutikkerne

Dansk Procesventilation har installeret fødevareegnet rengøringsløsning hos brødproducent

Der er fuld gang i den på vores stand på Transport 2019!

Reparation og Service af transmissioner, pumper og procesudstyr

Hvad kan vi gøre for dig ?

Nyt ansigt ved Process Engineering A/S

Sølvpakken - Messeudstyr

40 udstillere på Automationsdag'19

Siemens: Motorgear med reluktansmotor, bedre end IE4

Controlflex Kobling

Ostevender anlæg med TriVision overvågning

Skal 2019 være forandringens år?

PallEvator pallemagasinerne fra Q-System får en ekstensiv opdatering

Innovationsfonden kan blive endnu bedre

20 fods containere på lager i flere farver

Markedsanalyse: 5 gode grunde til at investere i EDI

Har I styr på virksomhedens IT-sikkerhed? | Gratis gå-hjem-møde i ISO 27001

Gummipakninger og tætninger til alle formål

Nyt ansigt ved Process Engineering A/S

Ny kinesisk bogholder hos Cp Sourcing

Grundfos køber WATS Test Data Management platform

Send til en kollega

0.152