23948sdkhjf

Nyt om navne: AgroTech udnævner R&D Specialist i bioenergi

Kathrine Hauge Madsen er nyudnævnt R&D specialist bioenergi ved AgroTech - Institut for Jordbrugs- og FødevareInnovation pr. 1. juni 2011.
Kathrine Hauge Madsen får det overordnede faglige ansvar for området og skal fokusere på innovation, samarbejde med virksomheder, forskningsrelateret arbejde og internationalt forskningsnetværk.

Kathrine Hauge Madsen er agronom og PhD og har været ansat i AgroTech 4 år, senest som chef for center for bioressourcer. Før ansættelsen hos AgroTech var Kathrine ansat ved Videncenter for Land-brug, hvortil hun kom fra en forskerstilling ved Aarhus Universitet, Det Jordbrugsvidenskabelige Fakultet.

Udnævnelsen er et led i AgroTechs oprustning på bioenergiområdet og direktør René Logie Damkjer begrunder den således:

- Rådgivning om udnyttelse af biomasse fra husdyrgødning, restprodukter fra planteproduktion og produktion af alternativ biomasse er et højprioritetsområde hos AgroTech og vi ønsker at opgradere det yderligere. Opgraderingen skal ses i sammenhæng med udvidelsen af samarbejdet med Viden-center for Landbrug, hvor vores respektive medarbejdere nu er flyttet sammen.

Kathrines nuværende job som centerchef overtages af Gunnar Hald Mikkelsen, der hermed får ansvar for både center for fødevarer og center for bioressourcer.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078