23948sdkhjf

Ny ejer måske på vej til Domino's

Kuratorer har flere emner i kikkerten

Domino's Pizza, der for halvanden uge siden lukkede sine sidste 22 pizzeriaer i Danmark, kan muligvis genopstå med en ny ejer.

En af de to kuratorer i konkursboet, Morten Hans Jakobsen fra advokatfirmaet Gorrissen Federspiel, oplyser således til Børsen, at der siden konkursbegæringen 2. marts er blevet arbejdet på højtryk med at finde interesserede købere, der vil overtage driften af kædens danske restauranter.

- Vi arbejder på et salg, og vi har identificeret en stribe interesserede. Vi har nogle stykker, der har erklæret interesse, og så har vi nogle, som kan være interesserede, siger Morten Hans Jakobsen til Børsen.

Læs også: Leverandør af mad til pensionister konkurs

Han peger på, at et eventuelt salg skal gå stærkt, ikke mindst fordi medarbejderne lige nu er suspenderet, men ikke opsagt. Derfor er der kun kort tid til at få det på plads.

Læs også: Jelex-konkursen: Budproces er i gang

Ifølge Børsen har konkursen efterladt "en større milliongæld" hos pizzakædens kreditorer.

Domino's måtte dreje nøglerne i Danmark i kølvandet på flere tilfælde af særdeles dårlig medieomtale. Blandt andet afslørede TV2-programmet Operation X i efteråret, at flere af Domino's restauranter havde omfattende problemer med hygiejnen og i flere tilfælde havde fusket med datomærkninger.
Mere om: konkurs
Hold dig opdateret med Food Supply DK
Kommentarer (1)
Forsiden lige nu

Ny brancheorganisation for plantefødevarer har fået navn

Nordfynsk bryggeri genfødes som streetfoodbar

Efter nogle turbulente år vil Munkebo Brewery genopfinde sig selv som kombineret bryghus, spisested og destilleri

Nordex Food sætter ny osterekord

Vil brygge øl på whiskyfade

Som mikrobryggeri må man skille sig ud fra mængden

Japansk ølentusiast skal stå i dansk mesterlære

Han er blevet så begejstret for Munkebo Brewerys øl, at han er kommet til Danmark for at lære at brygge nye øltyper

Ugens grin: Når politik bliver et eventyr

Nyhedsbrev

Ny sukkerboss i Nakskov

Online Avis Arkiv

Restaurant Flammen udruller nyt koncept

1

Plus Pack stak af med prestigefyldt plastpris

Hæder til frosne pølser i frysetunneller

90.000 virksomheder risikerer tvangsopløsning

Forsker får pris for udvikling af fødevareprotein

Nyt fra bestyrelser og direktioner

Postejer og pålægssalater til socialt udsatte

Sukkerafgifter nedtoner optimismen hos juiceproducent

Bryggeri indgår bæredygtigt samarbejde med overfladebehandler

Intech International tredobler overskuddet

Danish Crown trodser lavere priser og holder overskud

Opkøb og tiltagende kinesisk eksport har hjulpet Danish Crown til status quo i første halvår trods prisfald

Topledere ser sorte skyer i horisonten

Midtjysk frugtgrossist konkurs

1

Schulstads lastbiler lister sig gennem natten

Just-Eat går 12 millioner kroner frem

Burger King lancerer helt ny type kødfri burger i Sverige

Kageglade danskere trækker Lagekagehuset over milliarden

Danske fødevarer og royale på charmeoffensiv i Sydkorea

Tommel op: Viborg Bryghus flytter

Seminar: Sådan måler man madspild

Bliv klogere på fødevaresikkerhed

Bryghus nyder godt af Liverpools succes

Lolland-Falster vil tiltrække fødevarevirksomheder

Rokkedahl scorer Den Dybe Tallerken

Risiko for blåt plast i hakket oksekød

Asiatisk øldrikkeri sender salget frem hos Carlsberg

Flensted tilbagekalder kålsalater efter listeriafund

Bornholm vil - måske - putte vilde planter i fødevarer

Ølfestival byder igen på over 1.000 øl

Se alle Medlemmernes egne nyheder

Nye efterårshold på Ejerlederuddannelsen

Har du brug for hygiejnesluse eller hygiejnerum?

4 millioner EUR til nyt EU-projekt for at sikre en mere bæredygtig udnyttelse af havets ressourcer

Skab tillid med klima ikon

Produktfokus: YellowLine

Nyt ansigt ved Process Engineering A/S

Vi holder dine processer kørende

Mød Fibox på STF´s årsmødeudstilling i Hillerød, fredag d. 7. juni 2019

Modulært ventilsystem til temperaturregulering

Nye krav til måling af luftforurening på vej

Thybotech ApS har været på kursus ved DICKOW Pumpen i Waldkraiburg ved München i sidste uge.

HF indgår partnerskab

Hvorfor skal man bruge en luftdyse, når man blæser med trykluft?

Medlemsdag i Odense for alle GS1 medlemmer

Veldokumenteret vej fra jord til bord

Automationsbranchen samles igen i Odense

Massetilpasning: Derfor er det fremtiden

Terasakis TEMBREAK 2 fra Ara-El

BONFIGLIOLI forhandles af Salicath ApS

Lars Lauridsen glæder sig over flot årsregnskab

“Sammen opnår vi topresultater”

Ny kran? Denne kunde fik en budgetpris på under 24 timer!

➡️ Vidste du at...

Sommerskole sætter fokus på entreprenørskab

Automationsbranchen samles igen i Odense

Send til en kollega

0.207