Vrå Slagteri danner igen ramme om fremstilling af kødprodukter.
Produktionen består nu af forkogte ribben, som vakuumpakkes i en barbeque-marinade. Det skriver nordjyske.dk.
Det giver indledningsvist arbejdet til 2-3 ansatte, og der er truffet aftale om levering med en dansk supermarkedskæde. Produktionen ventes at blive påbegyndt d. 1. juli.
Succes i FinlandBag det nystartede selskab står PBT Process Building Technik, som
, og det finske selskab Ribs4you.
Selvom ribben, som marineres inden de vakuumpakkes, netop i Finland er en stor succes, er forventningen til produktionen i Vrå begrænset. Der er indtil nu udsigt til en sæsonbestemt produktion, som indstilles i vinterhalvåret.
Til ribben-produktionen er installeret nyt maskineri. Det gamle slagteriudstyr pakker PBT Process Building Technik ned og sender til Østeuropa, hvor det skal anvendes til et slagteriprojekt, som firmaet er involveret i.