23948sdkhjf

Nakskov Mill Foods får ny topchef

Dan Jensens afløser bliver leder af to virksomheder
Morgenmadsproducenten Nakskov Mill Foods skal have ny administrerende direktør. Efter syv år på posten har Dan Jensen valgt at fratræde sin stilling. Han bliver afløst af Christian Bring, der i dag er administrerende direktør hos Crispy Food.

Crispy Food er lige som Nakskov Mill Food ejet af Koff-koncernen, og det betyder, at Christian Bring fremover kommer til at lede begge virksomheder.

Dan Jensen har stået i spidsen for Nakskov Mill Foods siden 2012. Beslutningen om at stoppe har været undervejs siden november sidste år.

- Jeg stod over for at forhandle en ny treårig kontrakt, og jeg har svært ved at se mig selv i jobbet i endnu tre år. Samtidig skal virksomheden i gang med store millioninvesteringer, og jeg føler derfor, at det er det rigtige tidspunkt, at der kommer nye kræfter til, siger Dan Jensen.

Siden han tiltrådte som administrerende direktør, har han formået at vende tabsgivende drift til årlige overskud, hvilket er sket i kraft af en målrettet satsning på produktudvikling.

Det har betydet, at virksomheden har ændret fokus fra udelukkende at være producent af morgenmadsprodukter til at være en virksomhed med stor ekspertise inden for ekstrudering. Senest har Nakskov Mill Foods udvidet sin produktion med fremstilling af ekstruderet, plantebaseret protein til køderstatning.

- Verdensklassefabrik
- Det er en verdensklassefabrik med et toptrimmet personale, jeg siger farvel til. Jeg er stolt af, hvad vi har opnået, og jeg er pavestolt af det stærke team, der er på virksomheden. Det har været syv fantastiske år her i Nakskov, siger Dan Jensen, der endnu ikke er afklaret hvad sin jobmæssige fremtid..

- Nu vil jeg koncentrere mig 100 procent om at få overdraget Nakskov Mill Foods på den bedst tænkelige måde, og først herefter vil jeg tage stilling til, hvad mit fremtidige arbejdsliv kommer til at indeholde, siger han.

Der er endnu ikke sat dato på, hvornår Dan Jensen fratræder. Det er aftalt, at han medvirker til en overdragelse af virksomheden til sin efterfølger.

Som led i organisationsændringen bliver salgs- og markedsføringsaktiviteter i Nakskov Mill Foods og Crispy Food lagt sammen..
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.141