23948sdkhjf
Log ind eller opret for at gemme artikler
Få adgang til alt indhold på Food Supply
Ingen binding eller kortoplysninger krævet
Gælder kun personlig abonnement.
Kontakt os for en virksomhedsløsning.

Chr. Hansen udvider igen

Ingrediensvirksomheden genåbner sit innovationscenter i Montpellier i Frankrig efter en omfattende modernisering og udvidelse.




udvidelsen af produktionen i Avedøre og Peru







Udvidelsen af centret i Frankrig omfatter udbygning af laboratorier og udvidelse af personalet i forsknings- og udviklingsafdelingen. Genåbningen sker efter, at Chr. Hansen i april annoncerede . Centret I Montpellier fokuserer på anvendelsestekniske indenfor drikkevarer, mejeriprodukter, frugtmasse og næringsstoffer fra planter, fire af Chr. Hansens kerneområder indenfor farveområdet - Vores beslutning om at udvide vores faciliteter her er direkte forbundet med den fortsatte, stærke efterspørgsel efter naturlige farver. Alt tyder på, at den aktuelle trend i den globale fødevareindustri med at skifte fra syntetiske til naturlige farver vil fortsætte. Samtidig oplever vi en øget efterspørgsel efter mere sofistikerede løsninger fra vores kunder. siger marketingchef Luc Ganivet, Colors & Blends Division, Chr. Hansen.
BREAKING
{{ article.headline }}
0.11