23948sdkhjf

Det sker: Konference om fremtidens fødevarer

Fødevareforskning med fokus på vækst, produktion og forbrugere er temaet ved en konference Det Strategiske Forskningsråd afholder d. 1. september.
Forbrugeraspekter og anvendelsen af forskningsresultater i industrien er blandt fokusområderne, når konferencen Fremtidens fødevarer i Danmark løber af stablen.

Der vil være førende forskere, som fortælle om fødevareforskning inden for områder som ernæring, nye produktionsmetoder, forbrugeradfærd samt pre- og probiotika og om deres forventninger til resultaterne set i forhold til fødevaresektorens udvikling og vækst.

Det er Det Strategiske Forskningsråds programkomité for sundhed, fødevarer og velfærd, som står bag konferencen, som afholdes d. 1. september kl. 9:00-16:00 i København.

Tilmelding til konferencen kan foretages via dette link .

Tilmeldte vil modtage det endelige program bliver tilgængeligt, når konferencen nærmer sig.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.063