23948sdkhjf
Log ind eller opret for at gemme artikler
Få adgang til alt indhold på Food Supply
Ingen binding eller kortoplysninger krævet
Gælder kun personlig abonnement.
Kontakt os for en virksomhedsløsning.

Det sker: Konference om fremtidens fødevarer

Fødevareforskning med fokus på vækst, produktion og forbrugere er temaet ved en konference Det Strategiske Forskningsråd afholder d. 1. september.












dette link





Forbrugeraspekter og anvendelsen af forskningsresultater i industrien er blandt fokusområderne, når konferencen Fremtidens fødevarer i Danmark løber af stablen. Der vil være førende forskere, som fortælle om fødevareforskning inden for områder som ernæring, nye produktionsmetoder, forbrugeradfærd samt pre- og probiotika og om deres forventninger til resultaterne set i forhold til fødevaresektorens udvikling og vækst. Det er Det Strategiske Forskningsråds programkomité for sundhed, fødevarer og velfærd, som står bag konferencen, som afholdes d. 1. september kl. 9:00-16:00 i København. Tilmelding til konferencen kan foretages via . Tilmeldte vil modtage det endelige program bliver tilgængeligt, når konferencen nærmer sig.
BREAKING
{{ article.headline }}
0.14