23948sdkhjf

Nyt fra bestyrelseslokaler og direktionsgange

Se hvilke virksomheder med relation til fødevareindustrien, der melder om udskiftninger i bestyrelse eller på ledende poster i denne uge.
Agri-Norcold A/S
Peter Michael Larsen Stevns er udtrådt af bestyrelsen til fordel for Povl Krogsgaard, viceadministrerende direktør i Arla Foods A.m.b.a.

Agri-Norcold er blandt Danmarks største servicepartnere indenfor indfrysning, frostvarehåndtering og lagring af fødevarer.

Cocio Chokolademælk A/S
Torben Olsen, Tyskland, er indtrådt som medlem af bestyrelsen.

Danisco A/S
Jørgen Einar Tandrup er fratrådt som bestyrelsesformand til fordel for Nicholas Charles Fanandakis. Samtidig er Kirsten Aarup Drejer, Sven Håkan Björklund, Diego Bevilacqua, Jens Jesper Ovesen og Søren Skou alle udtrådt af bestyrelsen, hvorefter Ian Hudson, Patrick Stephan Schriber, Benito Cachinero-Sanchez, Susan Matamoros Stalnecker og John Richard Wiley er indtrådt.

Fritz Schur Consumer Group
Per Sørensen er tiltrådt som chief financial officer og medlem af direktionen hos Fritz Schur Consumer Group. Han får ansvaret for økonomi, logistik, SCM og IT i alle gruppens virksomheder.

Haribo Lakrids A/S
Michael Geschke er fratrådt jobbet som produktions- og teknikdirektør hos Haribo Lakrids A/S i Faxe.

Just Eat.dk
Michael John Wroe, Klaus Randel Nyengaard og Morten Larsen er udtrådt af bestyrelsen. Morten Larsen er samtidig fratrådt som direktør til fordel for Mads Eriksen.

Komitéen for god Selskabsledelse
Direktør Birgit Aagaard-Svendsen er udpeget som ny formand for Komitéen for god Selskabsledelse. Hun efterfølger Sten Scheibye, der forlader komiteen.

Økonomi- og erhvervsminister Brian Mikkelsen har i alt udpeget fire nye medlemmer til komiteen. Foruden Birgit Aagaard-Svendsen er det statsautoriseret revisor Stig Enevoldsen, direktør Jørn P. Jensen og direktør Dorrit Vanglo.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094