23948sdkhjf

Nystartet virksomhed svømmer mod strømmen

Poseidon Seafood Aps er en nystartet engrosvirksomhed, som sælger fersk og frossen fisk, røgvarer og konserves til kantiner, storkøkkener samt til restaurationsbranchen.
Selvom antallet af medlemmer i fiskehandlernes brancheforening, Danmarks Fiskehandlere, har været faldende siden 2001 - fra 201 i 2001 til 102 i 2010 - skræmmer statistikken ikke folkene bag Poseidon Seafood.

De to stiftere Thomas Schneider og Christian Høj Andersen har begge en bred og mangeårig erfaring fra branchen, og har tidligere i en årrække arbejdet sammen inden for køb og salg af fisk.

Frisk fisk til hele Sjælland
Nystartede Poseidon Seafood har til huse i nyrenoverede lokaler på 347 m2 i Herlev.

- Herlev er valgt, fordi vi er tæt på kunderne og fordi der er gode forbindelser til hele Sjælland. Placeringen i Herlev gør også, at vi har mulighed for tidlig levering af frisk fisk fra Jylland og derfor kan vi tilbyde vores kunder en bedre dag-til-dag service, siger Thomas Schneider.

Virksomheden bakkes op med midler og rådgivning af Vækstfonden og Spar Nord i Hillerød, der har vurderet, at forretningsgrundlaget for Poseidon Seafood er solidt.
Kommenter artiklen (1)
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094