23948sdkhjf
Log ind eller opret for at gemme artikler
Få adgang til alt indhold på Food Supply
Ingen binding eller kortoplysninger krævet
Gælder kun personlig abonnement.
Kontakt os for en virksomhedsløsning.

Familiefirma sælger pizzabunde til Italien

Efter i næsten 25 år at have solgt italienske ingredienser på det danske marked har italieneren Denis Terrida nu fået succes med sin egen produktion: Sammen med sin hustru og parrets to sønner har han i Farum åbnet Mamma Production, der fremstiller pizzabunde med navnet Scrocchiarella.

Og det gør de så godt, at selv delikatessebarer i pizzaens hjemland, Italien, er blandt kunderne, som også omfatter Coop herhjemme og aftagere i en række andre lande. Det nye anlæg i Farum producerer 750 Scrocchiarella-brød i timen, skriver sn.dk.

Pizzabundene er baseret på en 120 år gammel italiensk surdej med mælkesyrer. Dejen bliver tilført langt mere vand end normale pizzabunde, bagt i en stor stenbundsovn og frosset ned. i en frysemaskine, som med nitrogen binder væsken inde i produktet, nævner mediet. Kunderne skal således selv putte fyld på toppen og varme Scrocchiarellaen i nogle minutter.

Navnet Scrocchiarella henviser til, at bunden krakelerer, og det er en teknik, som familien Terrida ikke er alene om.

- De laver også Scrocchiarella i Italien, men de kan ikke matche vores kvalitet, siger den ene af sønnerne, Daniele Terrida, til sn.dk.

I forvejen driver familien Farum-firmaet Casa Italia, som leverer italienske ingredienser og løsninger til fødevarebranchen, primært inden for kategorierne bageri, færdigretter pasta og foodservice

Kilde: sn.dk

BREAKING
{{ article.headline }}
0.078|instance-web03