23948sdkhjf

Jensens Foods trækker produktion hjem fra Polen

Fredag er en helt speciel dag for Jensens Foods i Struer. Her åbner men nemlig en helt ny sous vide-linje, der skal producere 12 nye kød- og fjerkræprodukter. Det skriver Dagbladet Holstebro-Struer

Der er tale om fire grillprodukter og otte færdigretter, som alle vakuumpakkes og langtidstilberedes i et vandbad.

- Der er ikke mange sous vide-linjer i Danmark i øjeblikket, og faktisk har vores sous vide-produktion indtil for nylig foregået i Polen, men det var vigtigt for os med et større overblik, så vi opsagde kontrakten og besluttede, at det var på tide at tage produktionen hjem til Struer og selv bygge en sous vide-linje, siger interim direktør Paul Taylor til Dagbladet Holstebro-Struer.

Han fastslår, at der er yderligere investeringer på vej i Struer, og at der også bliver behov for flere medarbejdere.

Kilde: Dagbladet Holstebro-Struer

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.14