23948sdkhjf

Crowdfunding: Halv million til Vilsund Blue på 21 minutter

Muslingevirksomheden Vildsund Blue brugte onsdag eftermiddag blot 21 minutter på at rejse 500.000 kroner til en udvidelse via crowdfunding, hvor almindelige borgere låner penge til virksomheden.

Det skriver TV2 Nord på sin hjemmeside.

Udvidelsen gælder ifølge Vildsund Blue en økologisk muslingefarm, som skal etableres i Limfjorden. Virkomheden samarbejder med Alex Mikkelsen fra Seafood Limfjord om projektet.
Alex Mikkelsen var en af pionererne inden for produktion af linemuslinger i Limfjorden. Seafood Limfjord står for al daglig drift af linemuslingeanlæggene og afsætter produktionen via Vilsund Blue, der er Danmarks største blåmuslingeproducent.

En stor del af de nordjyske muslinger bliver eksporteret, men nu skal udvidelsen gøre det muligt at sende flere ud på danskernes middagsborde, konstaterer TV2 Nord.

- Det er jo fantastisk, at man har sådan et godt produkt her i Danmark, og så få dem ud i butikkerne her i Danmark, i stedet for at vi sender det hele til udlandet. Det er en skam, når du har den bedste musling i verden, siger Alex Mikkelsen til tv-stationen.

Cirka 85 personer har ifølge TV2 Nord lagt penge i projektet, og de får de næste tre år en rente på 3,5 procent.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078