23948sdkhjf

Skagenfood: Salget steg, men overskuddet faldt

Den netbaserede, nordjyske fødevarehandler Skagenfood solgte mere i 2018 end året før - men overskuddet efter skat blev næsten halveret og landede på 2,1 millioner kroner.

Det skriver Nordjyske Stiftstidende, som også nævner, at direktør Betina Kühn er glad trods tilbagegangen på bundlinjen.

- Resultatet og væksten i 2018 er meget tilfredsstillende i et år, hvor der er kommet nye udbydere af måltidskasser på markedet, hvor vi har investeret kraftigt i bedre it-løsninger, og hvor vi har brugt mange ressourcer på at øge kapaciteten, siger hun ifølge avisen.

Direktøren peger på, at Skagenfoods omsætning i 2018 er vokset med 10 procent til 120 millioner kroner, og at salget af måltidskasser alene tegner sig for en vækst på 17 procent.

Betina Kühn og hendes mand, Peter Bagge-Nielsen, stiftede Skagenfood i 2001 med levering af frisk fisk til døren som speciale. I juni 2017 solgte de 80 procent af virksomheden til dagligvaregiganten Salling Group.

Skagenfood leverer i dag en lang række forskellige måltidskasser samt fødevarer som fisk, kød, frugt, grønt og drikkevarer.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109