23948sdkhjf

Dansk rådgivning til Chiles største andelsmejeri

Det chilenske mejeri Colun har hyret rådgivningsvirksomheden Alectia i forbindelsen med opførslen af et stort ostemejeri.
Mejeriselskabet Colun planlægger at bygge et højtudviklet og fremtidssikret mejeri til produktion af oste i La Union i det sydlige Chile.

Colun, et af Chiles største andelsmejeriselskab og et af de førende mejeriselskaber på det voksende sydamerikanske marked, ønsker en kapacitetsudvidelse af deres osteproduktion. Ostemejeriet er ved at blive opført og det forventes, at produktionen starter medio 2012.

Til opgaven har mejeriselskabet hyret rådgivningsvirksomheden Alectia, der skal arbejde med Masterplan og Conceptual Design, som skal danne grundlag for udbudsmaterialet. Alectia bidrager, med sin omfattende mejeriekspertise, med en bred vifte af specialistkompetencer, især inden for områderne proces, forsyning, projektledelse og byggeri.

Colun gruppen omfatter 750 landmænd og 1.300 medarbejdere, de afhenter mere end 1,2 mio. liter mælk om dagen og producerer 240 mejeri-produkter, som sælges i Chile og udlandet – primært til det voksende sydamerikanske marked. Produkterne omfatter mælk, ost, smør, yoghurt, dulce de leche og andre mejeriprodukter.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078