23948sdkhjf

Seminar: Sådan måler man madspild

| Af Redaktionen/-nok | Tip redaktionen om en historie
Den københavnske virksomhed eSmiley, der arbejder med at forbedre fødevaresikkerheden hos dens kunder, tilbyder nu to gratis seminarer om madspildsmålinger i virksomheder.

Det foregår i Aarhus og København henholdsvis 4. og 11. juni.

På begge datoer vil to af eSmileys medarbejdere, Mette Toftegaard og Mette Gotfredsen, dele ud af deres ekspertviden.

Mette Toftegaard, der er rådgiver i bæredygtig omstilling, har solid erfaring med bæredygtighed, økologi og madspild fra blandt andet foodservicebranchen og Fødevarestyrelsen. Og Mette Gotfredsen har hjulpet adskillige storkøkkener med at reducere madspild gennem madspildsmålinger både hos Madspildsjægerne og hos eSmiley.

Ifølge virksomhedens oplæg til seminarerne bliver deltagerne præsenteret for konkrete værktøjer, så de enkelt og effektivt kan komme i gang med at forebygge og reducere madspild i deres virksomheder.

Mere information og en tilmeldingsformular kan findes her: Madspildsmålinger
Hold dig opdateret med Food Supply DK
Kommentarer (0)
Forsiden lige nu

Millioner til proteiner og invasive søstjerner

Kageglade danskere trækker Lagekagehuset over milliarden

Reddet fra konkurs: Nu er der nyt navn og nye kaffemarker

Rekordmange tilmeldte til Sol over Gudhjem

Kronprinsparret promoverer dansk mad i Sydkorea

Chokoladefabrik blev narret af internetsvindler

Nyhedsbrev

Storbrand: Naturmælk skal have nyt lager

Online Avis Arkiv

Scanvaegt Systems køber Holstebro-virksomhed

Tommel op: Viborg Bryghus flytter

DTU Fødevareinstituttet inviterer til fødselsdag

Mammen smyger sig op ad milliarden

Ugens grin: Tidlig weekend

Geia Food passerer halvanden milliard i omsætning

Opkøb: Geia Food bliver endnu større

Efter tragisk dødsfald: Fiskefirma præsenterer topregnskab

Midtfyns Bryghus yderst tilfreds med 2018

Nyt fra bestyrelser og direktioner

Nordjysk gårdmejeri skal levere wauw-ost til stort flyselskab

Lakridskonge hædret for sin emballage

Brygger bygger helt nyt bryggeri

Syngende lussing til Gram Equipment

Stor ordre kræver ny fabrik

Seminar: Sådan måler man madspild

Irma klar med ny mad fra lokale iværksættere

Bliv klogere på fødevaresikkerhed

Bryghus nyder godt af Liverpools succes

Lolland-Falster vil tiltrække fødevarevirksomheder

Rokkedahl scorer Den Dybe Tallerken

Risiko for blåt plast i hakket oksekød

Asiatisk øldrikkeri sender salget frem hos Carlsberg

Flensted tilbagekalder kålsalater efter listeriafund

Bornholm vil - måske - putte vilde planter i fødevarer

Ølfestival byder igen på over 1.000 øl

460 millioner skal få dårlige arbejdsforhold frem i lyset

Årets første Samsø-kartofler solgt for 36.000 kroner

Coca-Colas salg overrasker

Se alle Medlemmernes egne nyheder

Støjsvage kompressorer

Ny Sales Director hos Riantics

JLM teknik søger servicetekniker - Kraner og løfteudstyr

Mød Fibox på STF´s årsmødeudstilling i Hillerød, fredag d. 7. juni 2019

Tænk nyt, tænk anderledes

MULTIVAC koncernen investerer i nyt videnscenter for portionering af kød

Produktfokus: Ny version af Tractel Tracpode

Moderne røgeovn giver bedre arbejdsgange

Gratis medlemsdag for alle GS1 medlemmer

Ny Gigabit-switch fra Siemens - designet til store båndbredder

Total emballageløsning til VÆRSGO

Ara-el anbefaler Spex enpolet power connector

Proceskontrol mindsker fødevarespild

Nye marinader

Tre nye kollegaer hos SSI SCHÄFER

AC motor med justérbar klemkasse og fleksible monteringsmuligheder

Hvorfor sorterer vi ikke i kantinen, når vi gør derhjemme?

Dansk Procesventilation har installeret fødevareegnet rengøringsløsning hos brødproducent

NYHED – Good For Food rengøringsudstyr

Ny kapsling/elskab? Stål eller Polycarbonat? Hvad bør du vælge?

AxFlow har lanceret ny hjemmeside

Ny udlejningsafdeling hos Carl Stahl A/S

Jobopslag: Strategisk indkøber

Sammensæt selv din membranventil

Vi sætter lige nu fokus på støj

Send til en kollega

0.183