23948sdkhjf

Seminar: Sådan måler man madspild

Den københavnske virksomhed eSmiley, der arbejder med at forbedre fødevaresikkerheden hos dens kunder, tilbyder nu to gratis seminarer om madspildsmålinger i virksomheder.

Det foregår i Aarhus og København henholdsvis 4. og 11. juni.

På begge datoer vil to af eSmileys medarbejdere, Mette Toftegaard og Mette Gotfredsen, dele ud af deres ekspertviden.

Mette Toftegaard, der er rådgiver i bæredygtig omstilling, har solid erfaring med bæredygtighed, økologi og madspild fra blandt andet foodservicebranchen og Fødevarestyrelsen. Og Mette Gotfredsen har hjulpet adskillige storkøkkener med at reducere madspild gennem madspildsmålinger både hos Madspildsjægerne og hos eSmiley.

Ifølge virksomhedens oplæg til seminarerne bliver deltagerne præsenteret for konkrete værktøjer, så de enkelt og effektivt kan komme i gang med at forebygge og reducere madspild i deres virksomheder.

Mere information og en tilmeldingsformular kan findes her: Madspildsmålinger
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.099