23948sdkhjf

Måltidskassefima: Nu kan vi udradere øv-retter

Måltidskasse-leverandøren RetNemt Måltidskasser giver nu sine kunder mulighed for at navigere uden om fødevarer og retter, de ikke kan lide eller tåle.

Virksomheden har således udviklet algoritmer, som sikrer varieret kost, der samtidig er tilpasset den enkeltes præferencer og smagsløg, oplyser RetNemt i en pressemeddelelse.

- Det har altid været en udfordring for salget af måltidskasser, at kunderne først spiser det, de godt kan lide, men til sidst står de tilbage med en øv-ret, som ikke bliver brugt. Det er hverken godt for madspildet eller familiens økonomi. Nu sørger algoritmerne for, at der bliver sammensat afvekslende menuer, som er tilpasset den enkeltes smagsløg, allergier eller andet, fortæller Klaus Toft Nørgaard, admimistrerende. direktør hos RetNemt Måltidskasser.

RetNemts nye algoritmer sættes i gang ved, at kunden oplyser sine præferencer for retter - om de skal være familievenlige, hurtige, økologiske og/eller sunde. Derefter kan man fravælge op til 12 ingredienser, som man ikke kan lide eller ikke kan tåle, og som man derfor aldrig ønsker at få.

- Herefter sørger algoritmen for at sammensætte menuer, som er varierede, og som lever op til familiens ønsker og behov, konstaterer RetNemt Måltidskasser.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078