23948sdkhjf

Danish Crown vil ansætte krigsveteraner

Danish Crowns store slagteri ved Horsens vil ansætte op mod 40 krigsveteraner, som har svært ved at komme ind på arbejdsmarkedet efter at have været udsendt som dansk soldat .Det fortæller TV Syd.

Det er fabrikschef Jesper Frandsen på Danish Crowns slagteri ved Horsens, der er gået på jagt efter 40 nye medarbejdere - og målrettet henvender sig til veteraner, som har svært ved at finde et arbejde, enten på grund PTSD eller skånebehov.

Aktuelt har slagteriet behov for 40 ansættelser sommeren over - til og med uge 37 med mulighed for senere fastansættelse. Det skriver Jesper Frandsen, der selv er krigsveteran, på det det sociale medie Linkedin.

- Danish Crown er en stor og rummelig virksomhed. Der er 1.400 ansatte i Horsens, og vi kan sagtens finde plads til 40 veteraner, der kan blive en god arbejdskraft for os, siger Jesper Frandsen til TV Syd.

Slagteriet har endnu ikke en konkret plan klar for veteranerne, men har stor og god erfaring med CRS - virksomheders samfundsansvar - og har blandt andet været med til at sluse et stort antal udlændinge ind på det danske arbejdsmarked.

- Vi kan give veteranerne en meningsfuld tilværelse og noget at stå op til. Her får de gode kolleger, og de kan komme til gøre en indsats, selv om de har behov for at blive skånet, siger Jesper Frandsen, der ifølge tv-stationen allerede har fået mange henvendelser på sit opslag på Linkedin.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078