23948sdkhjf

Brygger bygger helt nyt bryggeri

Tikøb Bryghus i Nordsjælland er vokset ud af de nuværende rammer, og derfor flytter indehaver og brygmester Erik Jensen inden længe ind i et helt nyt bryggeri i Espergærde.

Dér har han netop taget første spadestik på et 600 kvadratmeter stort byggeprojekt, som giver plads til at lave 1.200 liter øl om dagen.

Det skriver Helsingør Dagblad.

Erik Jensen begyndte ifølge dagbladet selv at brygge øl for fire år siden, og efter et års tid etablerede han Tikøb Bryghus, som altså nu flytter til Espergærde.

– Alle, jeg kender, er meget glade og spændte på mine vegne. Øl har en evne til at samle folk, og så er det samtidig ikke så tit, at man bygger et bryggeri op fra bunden, som vi gør her, siger Erik Jensen til Helsingør Dagblad.

På den nye adresse giver han plads til, at også Gurre Bryghus kan producere øl.

Det nye bryggeri forventes at stå færdigt i midten af september.
Hold dig opdateret med Food Supply DK
Kommentarer (0)
Forsiden lige nu

Plus Pack stak af med prestigefyldt plastpris

Restaurant Flammen udruller nyt koncept

Hæder til frosne pølser i frysetunneller

Forsker får pris for udvikling af fødevareprotein

90.000 virksomheder risikerer tvangsopløsning

Nyt fra bestyrelser og direktioner

Nyhedsbrev

Sukkerafgifter nedtoner optimismen hos juiceproducent

Online Avis Arkiv

Bryggeri indgår bæredygtigt samarbejde med overfladebehandler

Postejer og pålægssalater til socialt udsatte

Topledere ser sorte skyer i horisonten

Danish Crown trodser lavere priser og holder overskud

Opkøb og tiltagende kinesisk eksport har hjulpet Danish Crown til status quo i første halvår trods prisfald

Intech International tredobler overskuddet

Burger King lancerer helt ny type kødfri burger i Sverige

Midtjysk frugtgrossist konkurs

1

Schulstads lastbiler lister sig gennem natten

Just-Eat går 12 millioner kroner frem

Danske fødevarer og royale på charmeoffensiv i Sydkorea

Millioner til proteiner og invasive søstjerner

Kageglade danskere trækker Lagekagehuset over milliarden

Reddet fra konkurs: Nu er der nyt navn og nye kaffemarker

Rekordmange tilmeldte til Sol over Gudhjem

Chokoladefabrik blev narret af internetsvindler

Tommel op: Viborg Bryghus flytter

Storbrand: Naturmælk skal have nyt lager

Seminar: Sådan måler man madspild

Bliv klogere på fødevaresikkerhed

Bryghus nyder godt af Liverpools succes

Lolland-Falster vil tiltrække fødevarevirksomheder

Rokkedahl scorer Den Dybe Tallerken

Risiko for blåt plast i hakket oksekød

Asiatisk øldrikkeri sender salget frem hos Carlsberg

Flensted tilbagekalder kålsalater efter listeriafund

Bornholm vil - måske - putte vilde planter i fødevarer

Ølfestival byder igen på over 1.000 øl

460 millioner skal få dårlige arbejdsforhold frem i lyset

Årets første Samsø-kartofler solgt for 36.000 kroner

Se alle Medlemmernes egne nyheder

Lars Lauridsen glæder sig over flot årsregnskab

“Sammen opnår vi topresultater”

Ny kran? Denne kunde fik en budgetpris på under 24 timer!

➡️ Vidste du at...

Sommerskole sætter fokus på entreprenørskab

Automationsbranchen samles igen i Odense

5 fordele ved at sætte en frekvensomformer på din el-motor! maj 2019

Mød Gibotech på Ligna 27.-31. Maj

Lenze er en af flere udstillere hos Egatec, der fredag den 7. juni 2019 inviterer til Automationsdag

Ny brugervenlig Festo-software sikrer hurtig idriftsættelse af elektriske komponenter

Test dig selv: Hvor meget ved du om plast og bæredygtighed?

Mød Fibox på STF´s årsmødeudstilling i Hillerød, fredag d. 7. juni 2019

Tag med Wexøe til Rockwell Automation TechED

Tydeligt overblik over komplekse systemer

Cobot - Collaborative robot

Innovativ HM gevindfræser fra Walter

Intelligent lysstyring på Odenses musik-, teater- og konferencehus

Hvordan vælger du den rigtige ET 200SP løsning?

Manicus Teknik din leverandør af hydraulik komponenter fra KTR

PCSCHEMATIC Automation: Grundkursus (12/6-13/6 2019)

Letvægtscontainer 3x2 meter

Isdiske til sommerens varme dage

ADVARSEL: Har du højdeskræk, skal du IKKE se denne video!

Fokus på hygiejne ved håndvask?

Det er i morgen - vi holder reception den 24. maj 2019

Send til en kollega

0.162