23948sdkhjf

Scanvaegt Systems køber Holstebro-virksomhed

Scanvaegt Systems har købt aktiemajoriteten i softwarevirksomheden Accuratech. Sammen forventer de to selskaber at kunne tilbyde mere komplette og konkurrencedygtige løsninger til fødevareindustrien.

Opkøbet betyder et meget tæt samarbejde imellem de to virksomheder om udvikling af hardware- og softwareløsninger til fødevareindustrien.

De nuværende ejere af Accuratech fortsætter som virksomhedens ledelse og vil således fortsat have det overordnede ansvar for den fremtidige softwareudvikling og det daglige ledelsesansvar i Accuratech.

Fortsætter udvikling af software
Ledelsen i Scanvaegt Systems og Accuratech udtaler:

- Styrken i den nye konstellation er de mange års fælles erfaringer, vores position på markedet og en større fælles medarbejderstab, der vil arbejde tæt sammen om fremtidige løsninger. Analysen kortlagde også, at kunderne ønsker standardløsninger, der kan specialtilrettes og opgraderes. Det vil vi i endnu højere grad kunne imødekomme fremover med vores nye setup.

Scanvaegt fortsætter udviklingen af PlusFlex PM, som er et softwaresystem til styring og overvågning af blandt andet dynamiske vejeenheder. Ligeledes fortsætter Scanvaegt med at vedligeholde og supportere PlusFlex- og OrderFlex-kunder. Kunderne vil på sigt få tilbudt nye opgraderingspakker i forhold til de nye softwareløsninger.

På samme måde vil Accuratech fortsætte softwareudvikling, vedligeholdelse og supportering af Shopfloor Management Suite til eksisterende kunder og til segmenter udenfor fødevareindustrien.

Scanvaegt Systems udvikler, producerer og forhandler vejesystemer, portioneringssystemer, etiketteringsløsninger og inspektionsudstyr samt tilhørende IT-systemer og sporingsløsninger. Virksomheden beskæftiger 220 medarbejdere og har hovedkontor i Århus, salgs- og servicenet i Danmark, datterselskaber i Norge, Sverige, Tyskland og Polen samt forhandlere i en række andre lande. Scanvaegt Systems er ejet af danske Grundtvig Invest.

Accuratech  har siden 2004 har specialiseret sig indenfor fødevareproduktionen.  Accuratech tilbyder kundetilpassede softwareløsninger og har ekspertise indenfor produktionsregistreringer, sporbarhed, kvalitetssikring, processikring, driftsopfølgning, etikettering, vejning, dataopsamling og integration til andre systemer. Virksomheden har hjemme i Holstebro.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093