23948sdkhjf

Bilka vil til Vendsyssel

Frederikshavn og Hjørring er i spil som hjemsted for et nyt Bilka-varehus nord for Limfjorden.
Dansk Supermarked bekræfter interesse i at placere et nyt Bilka-varehus nordenfjords.

Kommunikationsdirektør i Dansk Supermarkeds, Finn Lund Andersen, siger, at det vil være optimalt for kæden at åbne et Bilka i Vendsyssel. Det skriver nordjyske.dk.

En mulighed kunne være at omdanne AZ i Hjørring til Bilka. Her har lovgivningen dog tidligere været en hindring.

Interesserede parter skal selv på banen
Inden der træffes en beslutning om, hvor det nye store varehus eventuelt skal placeres, skal de interesserede kommuner selv på banen.

- Det er en stor enhed, der skal placeres. Så det kræver en lokalplan, der kan rumme et varehus, og så skal der være nogen vejforhold, som gør det attraktivt for kunder, siger kommunikationsdirektør i Bilka, Finn Lund Andersen, til P4 Nordjylland.

Frederikshavn er positiv
I Frederikshavn ser handels- og virksomhedsforeningen Frederik store muligheder i et Bilka-varehus i byen.

- I Frederiks bestyrelse er meget positive overfor idéen. Det vil smitte af på handlen i andre forretninger i byen, men det kræver, at det nye varehus kommer til at ligge tæt på midtbyen. Og her mener jeg i gå-afstand til gågaden. Et skrækscenarie vil være, at det kommer til at ligge 5 kilometer uden for byen. Så vil det trække al handel ud af midtbyen, sådan som vi lige nu ser, der sker i Hjørring, siger formanden for Frederik, Erik Sørensen, til kanalfrederikshavn.dk.

Borgmester i Frederikshavn, Lars Møller (V), bekræfter til nordjyske.dk, at han har haft møde med Bilka. Han afviser dog, at partnerne drøftede konkrete planer.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079