23948sdkhjf

Meget mere end to øl

| Af Mads Rømert | Tip redaktionen om en historie

Bryggeriet To Øl vil være mere synligt i Danmark

To Øl har siden starten i 2010 først og fremmest været et fantombryggeri, der har fået brygget langt størstedelen af sin øl hos andre bryghuse - ikke mindst i Belgien. Derfor har Nørrebro-bryggeriet i praksis mest fungeret som øl-importør på det danske marked, men det skal ændre sig nu, hvor To Øl starter sit eget bryggeri på Vestsjælland.

- Vi vil være mere synlige på det danske marked. Vi skal være i flere fadølshaner derude, siger fabrikschef Anders Busse Rasmussen.



Men han tilføjer, at det også kræver, at kunderne skal kunne genkende bryggeriets øl.

- Sidste år bryggede vi over 100 øl og havde over 300 øl på lager, men man kan sige, at vi mangler nogle signatur-øl - altså fire-fem kerne-øl, som folk kender.

Mere om: To Øl
Hold dig opdateret med Food Supply DK
Kommentarer (0)
Forsiden lige nu

Ugens grin: Den forvirrede lastbilchauffør

Lagkagehusets direktør stopper

Nyt fra bestyrelser og direktioner

Ond tvilling satser 20 millioner kroner på tapperi i New York

Medie: Universitet lod landbruget få indflydelse på nyhed om oksekødsrapport

World Food Summit under en bæredygtig hat

Nyhedsbrev

15.120 modtager dagligt nyhedsbrevet.

Se det seneste nyhedsbrev. Annoncér i nyhedsbrevet

Coop tilbagekalder hamburgerryg

Online Avis Arkiv

Isproducent skal betale 10.000 kroner i bøde

Food Festival får food-konkurrence

Danish Crown klar med nye hybridprodukter

Fødevarestyrelsen skruer igen bissen på mod kendte spisesteder i København

Rekordmange udlændinge har job i Danmark

Antallet af slagtninger styrtdykker

Flere mejerier vil lave planteprodukter

Økomejeri fik bøde for dårlig hygiejne

156 kilo Aalbæk-snacks kaldt retur

Ny lakseterminal på vej op i omdrejninger

Arla på vej med flere plantebaserede fødevarer

Efter seks års fremgang står den danske beskæftigelse stille

Fiskemand erkender kun papirsjusk

Meyers Køkken køber 3.000 frokostkunder

Defco-familie får lov at blive efter salg

Arla skal have ny kommunikationsdirektør

Smør, mælk og marcipanbrød på toppen af dansk imageliste

Ø-destilleri vil ud til hele landet

Venner er hoppet med på ginvognen

Ny forskning kan give bedre fødevarer

Mejeribranchen: Hvervekampagne har givet bonus

Coop åbner et outlet til restpartier og vin

Grønne udviklingsprojekter får millionstøtte

Eksplosiv vækst hos Sanovo

Naturli kigger mod andre sektorer

Rugbrødsbageri igen politianmeldt for dårlig hygiejne

Kartoffelmelsfabrik fortsætter væksten

Metal fundet i partypølser

Hyldeblomstdrik er kaldt tilbage

Se alle Medlemmernes egne nyheder

Magnetventiler med "kick og drop-elektronik"

Dorner samler SmartFlex og FlexMove til én platform kaldet FlexMove

Generatorer med høj pålidelighed og performance

Efteruddannelses kursus i hygiejnisk design på DTU i Lyngby

Fremtiden er cirkulær! - Udvikling af fremtidens fødevareemballage i dag

Skandinaviens største online-udvalg af bælge

Nyt simuleringsværktøj til modelbaseret maskineudvikling

ROTEX elastisk klo-kobling fra KTR

Viklemaskine til chokolade RASCH RKS 2 forhandles af Salicath ApS

Glæd dig til at opleve de nyeste gadgets og prototyper

Process Engineering støtter ”Danmark planter træer”

Bliv klogere på laboratoriespecialernes fremtid i den danske sundhedssektor

Diatom A/S har overtaget aktiviteterne i Bisco Vægte A/S

De nominerede til hi-messens nystiftede bæredygtighedspris er fundet

PRO-CONSULT hjælper med skolemælken

PALOMAT® Forhandler 2019!

Generatorer med høj pålidelighed og performance

Ny Dual Point Mini Cooler til køling af små dele og værktøjer

CAD til Bim

HF indgår nyt partnerskab

En kvalitetsrejse brolagt med fødevaresikkerhed og kvalitetskultur

TYTAN gruppeafbrydere kan nu fås hos Ara-El

Opsæt din positioner med blot én finger...

Kursus i produktionsplanlægning

Gratis webinar: EDI-integration til Dynamics 365

Send til en kollega

0.159