23948sdkhjf

Meget mere end to øl

| Af Mads Rømert | Tip redaktionen om en historie

Bryggeriet To Øl vil være mere synligt i Danmark

To Øl har siden starten i 2010 først og fremmest været et fantombryggeri, der har fået brygget langt størstedelen af sin øl hos andre bryghuse - ikke mindst i Belgien. Derfor har Nørrebro-bryggeriet i praksis mest fungeret som øl-importør på det danske marked, men det skal ændre sig nu, hvor To Øl starter sit eget bryggeri på Vestsjælland.

- Vi vil være mere synlige på det danske marked. Vi skal være i flere fadølshaner derude, siger fabrikschef Anders Busse Rasmussen.



Men han tilføjer, at det også kræver, at kunderne skal kunne genkende bryggeriets øl.

- Sidste år bryggede vi over 100 øl og havde over 300 øl på lager, men man kan sige, at vi mangler nogle signatur-øl - altså fire-fem kerne-øl, som folk kender.

Mere om: To Øl
Hold dig opdateret med Food Supply DK
Kommentarer (0)
Forsiden lige nu

Direktør tyvstarter mejeriprojekt til 100 millioner

Carlsberg dropper fodbold-EM

Fødevareindustrien skal rustes til øget salg af færdigretter

Burger King lancerer kødfri succes i Danmark

Gråsten Fjerkræ skal levere til Kokkelandsholdet

Alfa Laval åbner innovationscenter i København

Nyhedsbrev

15.237 modtager dagligt nyhedsbrevet.

Se det seneste nyhedsbrev. Annoncér i nyhedsbrevet

Thylandske jomfruhummere får DI-pris

Online Avis Arkiv

Vestjysk teknologi skal revolutionere fremtidens ølbrygning hos Carlsberg

Robotter har været med til at skabe flere danske job

Nyt samarbejde skal løse fødevarebranchens udfordringer

Ugens grin: Gebyrgribben

Dagrofa napper aftale til 600 millioner fra konkurrent

Lidl og Too Good To Go laver mange flere lykkeposer

Homemate skal levere hverdagsretter til nemlig.com

Østjyder får stærk fødevarepartner i Holland

Ugens rokader i bestyrelser og direktioner

Danskere sælger livsværk til amerikansk emballagegigant

1

Arla udvider mozzarellamejeri for 600 millioner

Udvælgelse: Randers Street Food vil holde kokkeprøver før åbningen

Flammen satser på både take away, brunch og flere restauranter

Helle Thorning-Schmidt får bestyrelsespost i nordjysk fødevarevirksomhed

Rapport: IT-sikkerheden halter i hver fjerde virksomhed

Danish Crown indgår kæmpeaftale i Kina

Ny direktør afviser krise hos Brüel

Bifodan nu på amerikanske hænder

Danish Food Clusters direktør stopper

Friland har hul igennem til USA

Hartmann får ny formand

Virksomheder med underskud: Største stigning siden finanskrisen, men …

Process Engineering-ejer hædret

Ged på gaflen: Gederne indtager de danske mejerier

1

Bagerkæde lancerer vitaminbrød med ny gærtype

1

Skagenfood har nu en klimakasse

Lagkagehuset ramt af brand - bagere evakueret

Mille-medarbejdere beholder jobbet

Carlsberg opjusterer igen kort før regnskab

Se alle Medlemmernes egne nyheder

Bureau Veritas Kick Off Seminar 2020

ATyS d M fra Socomec

Azelis vokser igen

Preboarding og onboarding – en god start

Findes den ultimative kompressor?

Mød Trelleborg Sealing Solutions på WindEurope Offshore 2019

Mød os på DIRA messen

Bent Nygaard Elektronik A/S forhandler Labelmate

Mød Bo Rønhard - Ny salgskonsulent i Nordjylland

Manuelle taljer fra TOHO hos Carl Stahl A/S

Sådan undgår du Dødens Gab

Fjernundervisning

Lenze tilbyder Plug & Produce

Sådan bidrager Superfos til den cirkulære økonomi

Standard skal sikre privatlivets fred

Olet Industrigummi A/S leverer emner til fødevareindustrien

Mangler du en destrueringstank til din kones farlige fælder?

CLAMPEX ® Spændelementer fra KTR

Har du etiketter til årets største shoppingsæson?

Kom og mød Silhorko på AJOUR 2019

Julekalender: Vind chokolade med GS1

Nyt viskosimeter fra Hydramotion

Ny viden og erfaringsdeling er vigtig

Er du klar til vinteren?

Nomo tilbyder Lejereparation

Send til en kollega

0.201