23948sdkhjf

Det her er de mange muligheders land

| Af Mads Rømert | Tip redaktionen om en historie

Det er begrænsningens kunst, når man pludselig har fået så meget plads at lege på som To Øl

Med 26.000 kvadratmeter industribygninger og 151.000 kvadratemeter grund er der plads til at udleve mange drengedrømme på To Øl’s nye hjemmebane i Svinninge på Sjælland.

Først og fremmest skal der være bryggeri og destilleri, og så vil der også være brug for ret stor lagerkapacitet til både øl og whisky samt den online-forretning, som To Øl har bygget op. Derudover er der allerede sat gang i cocktailproduktion, og på det samme udstyr planlægges også sodavandsproduktion.



Men det bobler med flere ideer i To Øl, nu hvor man har pladsen.

- Det er vigtigt ikke at lade bygningerne diktere, hvad vi skal lave. Man kan hurtigt komme ud af nogle sidespor, når man har så meget plads. Men når det giver mening for det, vi ellers laver, så skal vi udnytte pladsen, siger Anders Busse Rasmussen.

Han er fabrikschef eller "mayor" i "To Øl City", som han med en god portion humor kalder sig på Linked-In. Og den nyindkøbte fabrik er da også lige så stor som en mindre landsby.

På en lille rundtur på området udpeger den selvudnævnte borgmester et sted, hvor der er planer om engang at starte en pub eller spisested, som kan være åbent i sommerperioden.

Læs også: Meget mere end to øl

Plads til en plantage
Og så kunne man jo også dyrke sine egne råvarer. Dengang selve fabrikken var mindre, blev resten af grunden faktisk også brugt som frugtplantage, der leverede råvarer til marmeladeproduktionen på stedet. Man kunne jo forestille sig noget lignende i fremtiden, forklarer fabrikschefen.

- Vi har syv-otte hektar som kan bruges til frugt, som vil kunne bruges i sodavandsproduktion, siger Anders Busse Rasmussen.

- Vi vil også gerne lave vildgæret øl, men det skal laves i en bygning for sig selv, så vildtgæren ikke blander sig med vores almindelige gær og ødelægger den, siger han - og udpeger igen en bygning, der er egnet til formålet.

Det er planen at fremleje lokaler på stedet, men den plan er foreløbig stillet lidt i bero.

- Efterhånden som vi arbejder og får ideer, har vi også fået brug for mere plads, end vi først regnede med. Planen er at fremleje dele af fabrikken, og det kommer vi også til, men vi har ikke turdet gøre det endnu, fordi vi ikke ved, hvor meget plads, vi selv får brug for.







Mere om: To Øl
Hold dig opdateret med Food Supply DK
Kommentarer (0)
Forsiden lige nu

Direktør tyvstarter mejeriprojekt til 100 millioner

Carlsberg dropper fodbold-EM

Fødevareindustrien skal rustes til øget salg af færdigretter

Burger King lancerer kødfri succes i Danmark

Gråsten Fjerkræ skal levere til Kokkelandsholdet

Alfa Laval åbner innovationscenter i København

Nyhedsbrev

15.237 modtager dagligt nyhedsbrevet.

Se det seneste nyhedsbrev. Annoncér i nyhedsbrevet

Thylandske jomfruhummere får DI-pris

Online Avis Arkiv

Vestjysk teknologi skal revolutionere fremtidens ølbrygning hos Carlsberg

Robotter har været med til at skabe flere danske job

Nyt samarbejde skal løse fødevarebranchens udfordringer

Ugens grin: Gebyrgribben

Dagrofa napper aftale til 600 millioner fra konkurrent

Lidl og Too Good To Go laver mange flere lykkeposer

Homemate skal levere hverdagsretter til nemlig.com

Østjyder får stærk fødevarepartner i Holland

Ugens rokader i bestyrelser og direktioner

Danskere sælger livsværk til amerikansk emballagegigant

1

Arla udvider mozzarellamejeri for 600 millioner

Udvælgelse: Randers Street Food vil holde kokkeprøver før åbningen

Flammen satser på både take away, brunch og flere restauranter

Helle Thorning-Schmidt får bestyrelsespost i nordjysk fødevarevirksomhed

Rapport: IT-sikkerheden halter i hver fjerde virksomhed

Danish Crown indgår kæmpeaftale i Kina

Ny direktør afviser krise hos Brüel

Bifodan nu på amerikanske hænder

Danish Food Clusters direktør stopper

Friland har hul igennem til USA

Hartmann får ny formand

Virksomheder med underskud: Største stigning siden finanskrisen, men …

Process Engineering-ejer hædret

Ged på gaflen: Gederne indtager de danske mejerier

1

Bagerkæde lancerer vitaminbrød med ny gærtype

1

Skagenfood har nu en klimakasse

Lagkagehuset ramt af brand - bagere evakueret

Mille-medarbejdere beholder jobbet

Carlsberg opjusterer igen kort før regnskab

Se alle Medlemmernes egne nyheder

Bureau Veritas Kick Off Seminar 2020

ATyS d M fra Socomec

Azelis vokser igen

Preboarding og onboarding – en god start

Findes den ultimative kompressor?

Mød Trelleborg Sealing Solutions på WindEurope Offshore 2019

Mød os på DIRA messen

Bent Nygaard Elektronik A/S forhandler Labelmate

Mød Bo Rønhard - Ny salgskonsulent i Nordjylland

Manuelle taljer fra TOHO hos Carl Stahl A/S

Sådan undgår du Dødens Gab

Fjernundervisning

Lenze tilbyder Plug & Produce

Sådan bidrager Superfos til den cirkulære økonomi

Standard skal sikre privatlivets fred

Olet Industrigummi A/S leverer emner til fødevareindustrien

Mangler du en destrueringstank til din kones farlige fælder?

CLAMPEX ® Spændelementer fra KTR

Har du etiketter til årets største shoppingsæson?

Kom og mød Silhorko på AJOUR 2019

Julekalender: Vind chokolade med GS1

Nyt viskosimeter fra Hydramotion

Ny viden og erfaringsdeling er vigtig

Er du klar til vinteren?

Nomo tilbyder Lejereparation

Send til en kollega

0.228