Ny chokoladefabrik skruer op for kageproduktion
- Vi har lavet kager i et års tid, men det er indtil nu sket i samarbejde med to bagerier, som har lagt plads til produktionen. Jeg har så sendt en af vores medarbejdere ud på bageriet, hvor han har stået for produktionen, så det er vores dna og vores chokolade, der er i småkagerne.
- Nu har vi her på den nye fabrik fået et lokale, som inden længe skal blive til vores eget bageri fortæller Jakob Skovsgaard, som også har en forholdsvis ny snackproduktion med i Søften-planerne.
I tråd med fortiden
Chokoladechefen peger på, at det kommende bageri falder særdeles fint i tråd med virksomhedens fortid. Kathrine Andersen, der stiftede virksomheden i 1898, havde således også både bageri og konditori.
- Opskrifterne på nogle af vores chokoladefyldninger stammer helt tilbage fra Kathrine Andersens tid. Og vi har også nogle gamle jernknive, som hun har brugt i produktionen, nævner Jakob Andersen som eksempler på, at historien spiller en stor rolle for den virksomhed, han selv overtog i 2007.