23948sdkhjf

Kæmpeinvestering skal løfte takeaway-komet

Den finske takeaway-virksomhed Wolt er med en ny milliardinvestering i ryggen klar til at brede sine blå cykelbude endnu mere ud på alverdens gader og stræder - og også i Danmark.

Wolt, der konkurrerer med Just Eat og Hungry om at levere mad fra fastfoodrestauranter hjem til kunderne, har fået milliardindsprøjtningen fra en række investorer. Deriblandt Iconiq Capital, der ejes af Facebook-stifter Mark Zuckerberg og en stribe andre tech-milliardærer. Det skriver Finans.

Wolt har på få år spredt sig til 50 byer i 15 lande. I Danmark bringer de blå cykelbude ifølge Finans p.t. mad ud i København, Aarhus, Odense, Aalborg og Lyngby for mere end 500 restauranter.

- Investeringen skal primært bruges til international vækst og selvfølgelig mere og bedre service herhjemme. Vi har klart en større ambition om, at flere restauranter og sultne danskere skal bruge vores service. Investeringen spænder et sikkerhedsnet under os, så vores organisation og kundeservice hele tiden kan følge med, siger Wolt Danmarks driftschef, Olivier Hollesen, ifølge Finans.

Han nævner, at Wolt i Danmark siden 2017 er gået fra 0 til 25 medarbejdere, hvortil kommer 1.000 cykelbude, der hedder "kurérpartnere" frem for ansatte.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125