23948sdkhjf

Chili Klaus' leverandør: Interessen er på retur

Interessen for helt vildt stærke chilier er på retur.

Det konstaterer manden, der i årevis har været chili-leverandør til internetfænomenet Chili Klaus, gartner Bjarne Højlund, i Dagbladet Ringkøbing-Skjern.

Den jyske gartner med adresse i Videbæk har dyrket og fremelsket de djævelsk stærke chilier, som Chili Klaus har brugt til at pine sine gæster med. Chili Klaus' enorme popularitet, og den medfølgende interesse for de stærke peberfrugter gav stor travlhed hos Bjarne Højlund, og da det gik vildest for sig, dyrkede han 650 forskellige sorter. Nu er han nede på cirka 20 chilisorter, hvoraf de fleste stadig er de såkaldte dræbere, som han leverer til Chili Klaus, skriver avisen.

Om samarbejdet med Chili Klaus siger Bjarne Højlund, at det har været noget af en rutsjebanetur, og det har været fedt at være med. Men siden 2017 har han tydeligt kunnet mærke, at interessen for de vanvittigt stærke chilier er dalende.

- Folk finder hurtigt ud af, at alle de stærke chilier, som de har dyrket i vildskab, ikke kan bruges til en skid andet end at brænde sig. Det gider man jo ikke blive ved med, siger han til dagbladet.
Kommenter artiklen (1)
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094