23948sdkhjf

Samarbejde med ISS skaber vækst hos nordjysk industrivirksomhed

Dansk Teknik & Værktøj satser på rengøringsudstyr til fødevarevirksomheder. Det er et samarbejde med service-giganten ISS, der skaber vækst.
På tre år er den lille virksomhed Dansk Teknik & Værktøj i Hadsund gået fra to til 12 ansatte og direktør Hans Jørgensen forventer i løbet af et par år, at antallet af medarbejdere stiger til 25 eller 30. Det skyldes samarbejdet med ISS og udviklingen af en vanddyse, skriver dagbladet Børsen.

Sikrer udviklingen at samarbejde med ISS
I sin tid var det ISS, der kontaktede den lille nordjyske virksomhed med henblik på at få udviklet vandbesparende redskaber. Det var begyndelsen på et langt og solidt samarbejde. I øjeblikket arbejder Dansk Teknik & Værktøj på udviklingen af maskiner og udstyr til rengøring i fødevarevirksomheder.

- Samarbejdet med ISS er en døråbner for os, og det sikrer samtidig, at vi har en køber til vores produkter. Vi tager udgangspunkt i, hvad kunden vil have, og dermed brænder vi ikke udviklingskroner af på noget, de ikke vil købe, forklarer Hans Jørgensen til avisen.

Satsningen på greentech splitter virksomheden i to: en division der har fokus på handel med værktøj og en anden division der beskæftiger sig med udvikling af redskaber til især rengøring i fødevarevirksomheder.

Nye maskintyper og en vanddyse
ISS efterspørger blandt andet udstyr med højere driftssikkerhed og som kan spare energi og kemikalier. Og som efterspurgt, så gjort.

- I år får vi færdiggjort to maskintyper til rengøring i fødevarevirksomheder, og derudover handler det i år om at få skabt nogle produktionsforhold, der er rentable, forklarer Hans Jørgensen, der har store forventninger til ikke bare de to nye maskiner, men også den nye vanddyse, der allerede er taget i brug hos Danish Crown i Horsens, hvor man sparer en kvart million årligt, da man med dysen bruger mindre vand og mindre energi til opvarmning af rengøringsvandet.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.096