23948sdkhjf

Emballagevirksomheder indgår distributionsaftale

Multivac Danmark og BEMIS Europe Flexible Packaging har indledt samarbejde om salg af Bemis produktprogram af fleksible folier og krympeposer.
Samarbejdet mellem Multivac og Bemis blev indledt d. 1. august 2011.

Med den dybde og bredde, der findes i Bemis produktsortimentet inden for specielt trykte & utrykte fleksible folier samt krympeposer, vil Multivac stå endnu stærkere som partner og markedets udbyder af pakkelinjer. Via samarbejdet får Multivac desuden mulighed for at være en endnu mere komplet leverandør til egne mindre og mellemstore kunder, idet pakke maskinerne kan leveres som færdige-løsninger med folierne inkluderet fra start.

Komplet løsning til kunderne
Forventningen til samarbejdet er ifølge adm. direktør i Multivac, Bent Stjerneby, at Multivac bliver en mere komplet leverandør, da det nu er muligt at levere emballering sammen med egne pakkemaskiner. Det skal hovedsageligt komme kunder blandt de små og mellemstore virksomheder til gavne, idet Multivac nu - modsat tidligere - kan medbringe emballage ved kundebesøg, og dermed rådgive om både maskiner og emballage.

Multivac har siden 2003 satser på at få flere kunder blandt de mindre og mellemstore virksomheder ved blandt andet at udvide sit program til også at omfatte helt små maskiner.

Ny medarbejder sikre service
Multivacs sælgere vil kunne rådgive om, og tilbyde Bemis-produkterne på lige fod med det øvrige Multivac produktprogram. For at støtte det nye samarbejde har Bemis Danmark pr. 1. august 2011 ansat Lars Hausted som ny Sales Manager Danmark.

Lars Hausted er ansat af og arbejder for Bemis og vil i denne rolle betjene og servicere de allerede eksisterende kunder på det danske marked. Med base fra Multivac-kontoret i Grejs vil han desuden fungere som in-house produktspecialist hos Multivac og vil arbejde tæt sammen med Multivacs sælgere på projekter og kundespecifikke opgaver.

Bemis vil som i dag fortsat have eget salgskontor i Horsens med egen salgssupport, teknikere og lager.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093