23948sdkhjf

Dansk cocktailbrand lancerer økologisk spiritus

Det danske cocktailbrand Nohrlund lancerede i midt juli en serie af 100% økologisk spiritus. Serien er et resultat af mange henvendelser og stigende efterspørgsel på 100 pct. økologisk spiritus.

Serien består af i alt fem forskellige varianter: Vodka, Gin, Lys Rom og Mørk Rom, samt en Aperitivo.

Spiritusserien har dog allerede fået sin ilddåb på metalfestivalen Copenhell i slutningen af juni, og rullede ligeledes over bardiskene på Roskilde i begyndelsen af juli.

- Det er ikke nogen hemmelighed, at mange af de store festivaler i stigende grad også ønsker at skabe en bæredygtig, social og miljømæssig oplevelse af den mad og drikke, der bliver serveret i boderne rundt om på pladserne, og det er blandt andet også det der har været med til at skubbe lanceringsdatoen frem, fortæller Anders Houmann, Co-founder og CFO, Nohrlund.

Stor efterspørgsel fra udlandet
- Interessen fra udlandet er stadig støt stigende, og det voksende fokus, samt ændringen i forbrugsmønstrene hvad angår kvalitet og økologi, er bestemt ikke noget der kun gør sig gældende på hjemmemarkedet, fortæller Anders Houmann.

- Indtil videre har den nye spiritusserie fået en helt fantastisk start, og vi har store forventninger til hvad de kommende måneder bringer, lyder det fra Søren Aamand, Co-founder og CEO, Nohrlund, og tilføjer:

- Tilbagemeldingerne har været yderst positive, og det er fantastisk at både førende udenlandske spillere, samt nogle af Danmarks største festivaler, allerede har set potentialet i, og serveret vores spiritus, for tusindvis af mennesker.

Globale ambitioner
- Nohrlunds håndværk starter bag baren, og en cocktail bliver sjældent bedre end den spiritusbase, der bruges til at lave den. Efter flere års erfaring, for ikke at sige nørderi, har vi fået et indblik i hvilke egenskaber og smage, der særligt er essentielle i en god cocktail-spiritus, siger Søren Aamand.

Nohrlund ser lanceringen som et naturligt led i udvidelsen af deres cocktailunivers, da de har ambitioner om at blive verdens førende cocktailbrand, med alt hvad dertil hører.

- Det har været utrolig vigtigt for os at tilbyde et produkt, der er velegnet til brug i cocktails, der stadig er og fortsat vil være Nohrlunds kerneydelse og rygrad i firmaet, og som samtidig er 100% økologisk, ligesom resten af vores produktportefølje, siger Søren Aamand.

Hold dig opdateret med Food Supply DK
Kommentarer (0)
Forsiden lige nu

Lagkagehusets direktør stopper

Coop tilbagekalder hamburgerryg

Ond tvilling satser 20 millioner kroner på tapperi i New York

Nyt fra bestyrelser og direktioner

Isproducent skal betale 10.000 kroner i bøde

Medie: Universitet lod landbruget få indflydelse på nyhed om oksekødsrapport

Nyhedsbrev

15.117 modtager dagligt nyhedsbrevet.

Se det seneste nyhedsbrev. Annoncér i nyhedsbrevet

Økomejeri fik bøde for dårlig hygiejne

Online Avis Arkiv

World Food Summit under en bæredygtig hat

Danish Crown klar med nye hybridprodukter

Antallet af slagtninger styrtdykker

Food Festival får food-konkurrence

Flere mejerier vil lave planteprodukter

Fødevarestyrelsen skruer igen bissen på mod kendte spisesteder i København

Arla på vej med flere plantebaserede fødevarer

Rekordmange udlændinge har job i Danmark

156 kilo Aalbæk-snacks kaldt retur

Meyers Køkken køber 3.000 frokostkunder

Efter seks års fremgang står den danske beskæftigelse stille

Fiskemand erkender kun papirsjusk

Ny lakseterminal på vej op i omdrejninger

Defco-familie får lov at blive efter salg

Smør, mælk og marcipanbrød på toppen af dansk imageliste

Arla skal have ny kommunikationsdirektør

Ø-destilleri vil ud til hele landet

Venner er hoppet med på ginvognen

Ny forskning kan give bedre fødevarer

Mejeribranchen: Hvervekampagne har givet bonus

Coop åbner et outlet til restpartier og vin

Grønne udviklingsprojekter får millionstøtte

Eksplosiv vækst hos Sanovo

Naturli kigger mod andre sektorer

Rugbrødsbageri igen politianmeldt for dårlig hygiejne

Kartoffelmelsfabrik fortsætter væksten

Metal fundet i partypølser

Hyldeblomstdrik er kaldt tilbage

Budweiser giver vokseværk hos verdens største bryggeri

Se alle Medlemmernes egne nyheder

Bliv klogere på laboratoriespecialernes fremtid i den danske sundhedssektor

Diatom A/S har overtaget aktiviteterne i Bisco Vægte A/S

De nominerede til hi-messens nystiftede bæredygtighedspris er fundet

PRO-CONSULT hjælper med skolemælken

PALOMAT® Forhandler 2019!

Generatorer med høj pålidelighed og performance

Ny Dual Point Mini Cooler til køling af små dele og værktøjer

CAD til Bim

HF indgår nyt partnerskab

En kvalitetsrejse brolagt med fødevaresikkerhed og kvalitetskultur

TYTAN gruppeafbrydere kan nu fås hos Ara-El

Opsæt din positioner med blot én finger...

Kursus i produktionsplanlægning

Gratis webinar: EDI-integration til Dynamics 365

At digitalisere kvalitetsledelsen er en lærerig proces, Her er, hvad de lærte ved Dansand.

”Jeg elsker min lille sjækel fra GN” – sagde ingen, nogensinde 

Fuld automatisk affaldshåndtering til pakkeriet og etikettering

Kärcher Danmark flytter til nye og større lokaler

Generatorer med høj pålidelighed og performance

Invitation til Inspirationsdagen 12/9

Webinar: Introduktion til Festos nye IP20 remote I/O og controller platform

Kom på forkanten af den teknologiske udvikling

Digitalisering af de ikoniske IKEA-kødboller - den digitale rejse

Klar til at se noget nyt på hi-stand M9540?

Webinar: Værktøj til let og effektiv konfigurering af dit automationsprojek...

Send til en kollega

0.188