Venner er hoppet med på ginvognen
De havde forventet at lave 20 flasker om ugen, men efter et halvt år var der solgt over 1.000 flasker.
Det skriver JydskeVestkysten.
I begyndelsen var hver produktion på 20 flasker, og nu laver makkerparret 40 flasker ad gangen. Det tager typisk cirka 15 timer, og da de to indehavere begge har fast arbejde ved siden af, er ginproduktionen ikke mindst et weekendprojekt, nævner avisen.
-Vi har fokuseret meget på at få produktionen til at følge med. Efter den hårde opstart forsøger vi derfor lige nu at puste lidt ud. Salget er stabilt, men potentialet er helt sikkert meget større, men det kræver også, at vi skalerer op, siger Carsten Adamczyk, der lægger hus til destilleriet, til JydskeVestkysten.
Sønderborg Distillery producerer p.t. to økologiske gin - dels Als Gin med klassiske gin-krydderier som korianderfrø og anis, og dels Dybbøl Gin, der er mere frugtig med nellike og kardemomme blandet med havtorn.
Det foregår med en traditionel kobberkedel, som Carsten Adamczyk og Morten Høgh har købt i Portugal.