23948sdkhjf
>

Food Festival får food-konkurrence

Når den aarhusianske Food Festival åbner 6. september, er Danish Food Cluster vært for en af Europas største startup-konkurrencer, EIT Food Innovation Prize. Det er første gang, det tværeuropæiske partnerskab holder et arrangement i Danmark, fortæller Danish Food Cluster i en pressemeddelelse.

Startupkonkurrencen har udvalgt ni ambitiøse entreprenører, som hver især har et bud på, hvordan vi kommer et lille skridt nærmere en sundere og mere bæredygtig verden.

De præsenterer alt fra sukker uden kalorier, et bæredygtigt alternativ til vegetar-produkter baseret på soya, vegansk gør-det-selv-ost og flere måder at bekæmpe madspild. Deltagerne kæmper om 10.000 euro, og vinderen kåres på dagen.

- Eventet samler folkene bag EIT Food, Europas største satsning inden for fødevarer, og nogen vil mene, at det er det hidtil mest ambitiøse forsøg på at adressere de store udfordringer, den europæiske fødevaresektor står over for. Desuden er der repræsentanter for blandt andre israelske investorer og store virksomheder som Chr. Hansen, for nylig kåret som verdens mest bæredygtige virksomhed, nævner Danish Food Cluster.
Kommenter på artiklen
Tip redaktionen
Redaktionen anbefaler

Send til en kollega

0.082