23948sdkhjf

Konkursramt streetfoodmarked får comeback

Det odenseanske streetfoodmarked Arkaden Food Market gik konkurs i slutningen af juli, men nu er der nyt liv på vej til lokalerne midt i Odense.

En ny investor,Tahir Siddique, har underskrevet en femårig lejeaftale med udlejeren og regner med at slå dørene op til madmarkedet omkring 1. oktober.

Det skriver fyens.dk.

Tahir Siddique siger til mediet, at det bliver med nogenlunde samme koncept som før, men at der også kommer nyheder, deriblandt en scene til musik og et børneområde. Desuden påtænker han at indrette en såkaldt pop up-bod.

- Der kan folk med ideer afprøve deres koncept, uden at det i den første måned skal koste andet end nogle procenter af omsætningen. På den måde hjælper vi med, at flere måske tør tage springet og prøve deres ide af, hvilket de måske ellers ikke ville have gjort på grund af depositum, bindingsperioder og tanker om "hvad nu, hvis det ikke går". Det giver også den fordel, at der løbende vil være nye oplevelser for kunderne at komme efter, nævner han.

Den nye investor har endnu ikke faste aftaler med nogen boder, men han regner med, at flere af dem, der var med op til konkursen i juli, nu vender tilbage. Og ellers kommer der nogle andre, konstaterer han på fyens.dk.

Han lader forstå, at han har pengene til med sikkerhed at kunne køre madmarkedet i mindst de fem år, lejekontrakten gælder. Pengene har han ikke mindst tjent gennem en årrække som global administrerende direktør hos internetsuccesen Livescore, og han er i dag medejer af og investor i en lang række firmaer, skriver mediet.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.127