23948sdkhjf

Her er vinderen af DM i hotdog

Ved Hotdog DM skal man kigge langt efter den klassiske, ristede pølse i blødt, hvidt brød.

Der er gennem årene blevet serveret alt fra sorte pølser til pølser uden kød, og på Food Festival i Aarhus, hvor konkurrencen foregik søndag, var kreativiteten igen sat på prøve.

I år løb restauranten Memu fra Vejle for andet år i træk med titlen som danmarksmester i at lave hotdog.

- Det er en kæmpeforløsning, men mest af alt er vi bare glade for at være med og støtte op om et godt arrangement, siger Michael Munk fra Memu til TV2 Østjylland.

Memu har arbejdet hårdt for at vinde og arbejdet meget med smag og konsistens, siger kokken.

Vinderhotdoggen indeholder blandt andet sødmælksbrød, som er dampet og friturestegt, pølse med svin, Arla Unika-ost, skovæblecreme, blåskimmelost, løvstikkecreme, chipotle-mayo, friske sennepskorn og friterede hvidløgsflager.

Blandt deltagerne var populære, anerkendte, kendte og ukendte kokke, pølsemænd og slagtere, der alle gav deres bud på en fortolkning af den klassiske hotdog.

Restaurant Hærværk vandt prisen som den mest innovative hotdog. Hærværk lavede en hotdog uden kød.

Dyvig Badehotel tog titlen blev årets Hotdog Konge - en titel, som gives til den deltager, der sælger flest hotdogs til publikum.

Hele omsætningen går i år til velgørenhedsorganisationen Dyreværnet.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.064