23948sdkhjf

Foss i nyt samarbejde med DTU

| Af redaktionen/tib | Tip redaktionen om en historie

Med et nyt strategisk samarbejde vil DTU og Foss styrke relationen i forhold til forskning, udvikling og uddannelse Fokusområderne i det nye samarbejde bliver kunstig intelligens, analyse af fødevarekvalitet og -sikkerhed samt sensorer og måleteknologier på fødevareområdet. Det oplyser DTU på sin hjemmeside.

- Innovation er en del af vores dna hos Foss, og nye idéer trives vældig godt i et læringsmiljø, hvor man kan sparre, udfordre og udvikle sammen. Stærke og strategiske samarbejder med innovative institutioner såsom DTU er helt sikkert en katalysator for nyudvikling her hos Foss, og det håber jeg også, det er for vores partner, siger Tommy Bysted, udviklingsdirektør hos Foss.

Samarbejdet vil ske igennem fælles forskningsprojekter, seminarer, workshops, symposier og forløb for studerende. Målet er at opbygge kapacitet og kompetencer hos både Foss og DTU og at fremme videnskab, teknologier og nytænkning. Ydermere er målet at give studerende og nyuddannede kendskab til karrieremulighederne inden for de fire fokusområder.

Mere om: Foss
Hold dig opdateret med Food Supply DK
Kommentarer (0)
Forsiden lige nu

De sælger "ganske særlige" spanske fødevarer

Robotmand laver nu iskaffe - og går globalt om en måned

Etiket-firma køber konkurrent og flytter produktionen

Restaurantejer slipper ustraffet fra lussing mod tjener

Ugens rokader i bestyrelser og direktioner

"Danmarks Bedste Burger" kåret

Nyhedsbrev

15.170 modtager dagligt nyhedsbrevet.

Se det seneste nyhedsbrev. Annoncér i nyhedsbrevet

Fødevareindustrien overhalet på listen over energi-sugere

Online Avis Arkiv

De løber ikke sur i det

To familier har lange traditioner på eddikefabrikken i Randers

McDonald's klar med ny dansk direktør

Nichesuccesen Adival solgt

Dansk veganerkasse satser formue i USA

Trold med vokseværk bygger nyt destilleri og bryggeri

Cofoco-ejer køber sig ind i kendt kaffekæde

Der brygges stadig på de gamle trætanke

De Jydske Eddikebryggerier producerer eddike på gæringsanlæg fra 1964 og 1976

Stor stigning i økologisalg til foodservice

Carlsberg-topfolk kendte til mistanke om bestikkelse i to år

Trods forbud: Kød med kødklister kan sælges lovligt

Dansk Andeudvikling er konkurs

Eks-bolchemager tilbyder nu mormormad

Foodservicefolk klar med kampagne for klimavenlig mad

Efter 110 år: Tulip skifter navn

Nye film om mad skal rydde ud i madmyterne

Løgismose og Netto udvider samarbejdet

Coop vil give rådgivning til små fødevarevirksomheder

Lektor om Carlsberg-sag: Bestikkelse er normalt i Indien

3F: Tivoli Food Hall-forhandlinger brudt sammen

Foss i nyt samarbejde med DTU

Nye millioner til nye fødevareprojekter

Popcornmajs kaldt retur efter insektfund

Fødevareminister er stolt af ny Danish Crown-fabrik i Kina

Lars Seier har købt en kendt café

Video: Sådan kan tøjet give fødevaresikkerhed

Håndbolddirektør bliver ny bryggeriboss

Slagteri-udvidelse afslørede ældgammel gravhøj

Fiskemelsfabrik ramt af brand

Food-iværksættere møder kapitalen i Aarhus

Se alle Medlemmernes egne nyheder

Mød Bernstein Mini Beast på hi 2019!

Nyt online showroom - se alle maskinerne!

Bliv klar til efteråret med en isoleret container

Ny digital lagerløsning fra Gottfred Petersen! Digitalt styret konsignationslager

Eliminering af olietåge og olierøg

Besøg os på HI-messen, stand C2656 og hør mere om to af vores premierer:

hi-messen samler alt inden for 3D

Ny generation af oliefrie kompressorer

Mød Fibox på hi Tech & Industri Scandinavia 1.-3. oktober 2019

Oplev Bürkerts nye messe-setup på hi 2019

Mød Gravlund Industrigummi på HI-messen d. 1.-3. oktober 2019 – Stand J-7336

Mød os på FachPack 2019

Kan Danmark miste eksportmarkeder, hvis vi ikke benytter blockchain-teknologier?

Se hvad du ikke må gå glip af på DiaLabXpo

Flowswitch til måling af aggressive medier!

Hvorfor skal man købe både softstarter og DC-bremse?

Centralisering af oliefri vakuumforsyning

Ara-el præsenterer Ex-d, Ex-e, Ex-de, Ex-dem kontrol paneler

Er du klar til den største og vildeste NYHED?

Bondy udstiller på stand M9920 og på stand L9331.

Dansk kvalitet – hurtig leveringstid

Bæredygtigt og vegetarisk – sådan påvirker det fødevareproducenterne

Få styr på den nye BRC-standard for emballageindustrien

The Smart Company: Tekniske begreber bliver omsat til praksis på hi-messen

Nyt ansigt ved Process Engineering A/S

Send til en kollega

0.271