23948sdkhjf

Eks-bolchemager tilbyder nu mormormad

Den tidligere indehaver af Svaneke Bolcher på Bornholm, Thomas Brandt Ibsen, har begivet sig ind i foodservicesektoren. Han har netop i Nexø åbnet Ibsensmad, der fire hverdage om ugen tilbyder dagens varme ret, som kunderne kan afhente i Nexø, Aarsdale eller Svaneke.

Det skriver Bornholms Tidende.

- Det er ganske almindelig mormor-aftensmad, til almindelige familier til en billig penge, siger han til avisen og nævner retter som flæskesteg med rødkål, hakkebøf, forloren hare eller gullasch med hjemmelavet kartoffelmos.

Thomas Brandt Ibsen, der arbejdede som skibskok, inden han blev bolchemager, håber på hurtigt at komme op på 50 kunder om dagen.

Han står selv for det hele - indkøb, tilberedning og kørsel med maden, som kunderne kan hente i hans madbil på havnene i Aarsdale og Svaneke, hvis ikke de henter den i køkkenet i Nexø.

Den nye madleverandør drev Svaneke Bolcher i 23 år, men afhændede sidste år ved nytårstid bolcheriet til sin nevø, Thomas Touray. Thomas Brandt Ibsen valgte at sælge, fordi hans skuldre ikke længere kunne holde til at knokle med bolchefremstillingen.

Thomas Touray og hans hustru, Mariam Touray, har givet Svaneke Bolcher nyt navn, så det nu hedder Bolcheriet lige som parrets bolcheproduktioner i Løkken og Skagen.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109