23948sdkhjf

Fødevarenetværk skal lære om allergen-krav

| Af Redaktionen/-nok | Tip redaktionen om en historie
Fødevarestandarderne opdateres løbende, og det betyder, at det kan være svært for den enkelte fødevarevirksomhed at være opdateret på, hvordan allergenerne skal håndteres. Nye tendenser som eksempelvis et øget fokus på gluten gør kun udfordringerne større.

Det konstaterer arrangørerne af det næste møde i Netværk Omkring FødevareAllergener (NOFA), som på mødet 2. oktober sætter fokus på styring, håndtering og mærkning af fødevareallergener.

Blandt standarderne er BRC, som for nylig lancerede en glutenfri standard. Den får en særlig omtale, når konsulent Joan Rohde Pedersen på mødet fortæller om fødevarestandarderne BRC, IFS og FSSC og deres krav til håndtering af fødevareallergener.

NOFA-mødet holdes hos Teknologisk Institut i Aarhus, hvor sektionsleder Inger Olesen er facilitator på netværket.

- Vi oplever et stigende behov for at få ny viden om dokumentation af allergenstyring ud i fødevarevirksomhederne. Vi har derfor sat emnet på agendaen. NOFA fokuserer på fortrolig vidensdeling mellem virksomheder, hvilket giver det bedste grundlag for at opbygge ny viden og faglighed omkring allergener, siger hun.
Hold dig opdateret med Food Supply DK
Kommentarer (0)
Forsiden lige nu

Frygtet virus lukker Danish Crown-fabrik

Kims åbner et chips-outlet

Fusk med salg af enorm mængde chokolade giver millionsmæk

Jysk bryghus vil 10-doble produktionen

Mexicansk kæde er lukket

Så er Arlas nye kæmpebyggeri i gang

Nyhedsbrev

15.355 modtager dagligt nyhedsbrevet.

Se det seneste nyhedsbrev. Annoncér i nyhedsbrevet

Teenager har succes med kartofler

Online Avis Arkiv

Økologisk direktør siger farvel

Vestjyske fødevareproducenter blev klogere

Rekordregnskab skal sikre fremtiden for Thisted Bryghus

Private label: Stor danskerflok gør sig klar til Amsterdam

Restaurant er nu børnefri

Ugens rokader i bestyrelser og direktioner

"Scoop": Danish Crown Foods henter international chef hos Arla

Mille Food skifter formand efter skandalesag

Metalspåner: Rema 1000 stopper brødsalg i 55 butikker

Center for Hygiejnisk Design flytter fra DTU

Hancock får automatisk renseanlæg

Kagefabrik ansætter for at kunne følge med

Konkursramt pølseproduktion tæt på at køre igen

Wittrup Seafood regner med at hyre 30 nye medarbejdere

Sukkergigant vil lave grøn gas

Kødekspert havde veganerplan i skuffen i årevis

Dan Duck vil sende millionregning til Fødevarestyrelsen

Ny medejer hos Ærø Whisky

Royal Unibrew skifter finansdirektør

Her er "Danmarks bedste bøfsandwich"

Vilde svinepriser øger risikoen i store handelshuse

Chr. Hansen i stort vækstdyk

Museumsdirektør vil have mejeri på verdensarvliste

Medejer købt ud af madservicefirma

Ikonisk Aalborg-restaurant lukker efter dødsfald

Pris til fødevarebranchens mest innovative virksomhed

Lantmännen får ny CFO

Flensted lukker fabrik i Billund

Burger King tester alternativ til svinekød

Se alle Medlemmernes egne nyheder

Emner udføres - mekanisk, elektrisk, termisk adskillelse

Gibotech leverer ny CMS ATOM til Hudevad Furniture

Scanlux Packaging åbner nyt kontor i Sverige

Støjsvage kompressorer fra JUN-AIR

Nye varianter af kartoffelmos

Dansk Materiale Netværks Årsdag 2020

Ny Stabilus IndustryLine gasfjedre film

PRODUKTFOKUS: Treben i aluminium fra tyske IKAR GmbH

Kurser og seminarer hos Carl Stahl A/S

Pladegummi på ruller eller skåret på mål

Markedsrapport 2019 – Har du haft den rigtige elpris?

Produktions optimering med WERMA ANDON system

Fjern nemt og hurtigt spåner fra køle-smøremidlet

Frer's jordfejlsrelæ DB3-serien

En DENSORB caddy fuld af overraskelser

Udnyt ressourcerne i dit spildevand – det betaler sig

Én flowswitch, to målinger - til alle typer væsker

DABA lancerer ny bagedygtig løsning i genanvendt plast

Vandværksmesse 31. januar - Roskilde

Data Drevet Produktion - IoT og produktionsplanlægning

Luftfiltre fra BOGE giver øgede energibesparelser

40 års jubilæum

KUMA fandt en fleksibel løsning

Miromatic forhandles af Salicath ApS

Siemens Sitrans Probe LU240

Send til en kollega

0.156