23948sdkhjf

De kom for både ostene, stemningen og maskinerne

I den store Hal D i MCH Messecenter Herning, hvor International Food Contest, IFC, holder til i disse dage, spurgte Food Supply onsdag nogle af de besøgende om, hvorfor de var kommet.

Og det var absolut ikke kun for at smage løs på det enorme udbud af ost og andre mejeriprodukter.

IFC bliver holdt som en del af den store HI-messe med tekniske løsninger til også fødevareindustrien, og den kombination var et hit hos dem, vi mødte.

Aase Lynge, produktionsmedarbejder på Arlas smørmejeri i Holstebro, og hendes nu pensionerede tidligere kollegaer Hanne Tøgersen og Lene Clausen:

- Vi har altid gået på de her messer sammen, så vi er her for at få en hyggelig dag, se og smage en hel masse og møde nogle gamle kollegaer.

- Indtil nu er det bedste, vi har smagt, Thises Thybo-ost. Det tør vi godt sige, selv om vi er fra Arla. Men vi regner med, at Arla tager revanche, når vi kommer forbi noget fromage og is.

- Og så er der alle maskinerne. Det er rart at følge med i, hvilke hjælpemidler man kan få, for eksempel med hensyn til løft. Så kan man jo håbe på, at der er noget nyt, som måske på et tidspunkt kan komme til mejeriet i Holstebro.


Martin Dalgaard, designer og sælger hos Jørgensen Engineering:

- Jeg er her for at hente inspiration og se, hvad er af nye ting. Det er mange år siden, jeg har været her sidst. Hos Jørgensen Engineering sætter vi mere og mere robotter på vores løsninger, og man kan godt se, at dem er der rigtig mange af nu.

- I mit job layouter jeg vores linjer, som for eksempel kan være en komplet mælkepulverlinje, hvor mælkepulveret bliver fyldt på dåser. Det er ikke standardløsninger, for vi designer det hele, så det passer til kundernes emballage og krav - og jeg kan her på messen gå og få nogle ideer til nye måder at gøre tingene på. For eksempel hvordan man lige kan dreje en dåse lidt.

Artiklen er en del af temaet International Food Contest 2019.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125