23948sdkhjf

Bryggeri ramt af religiøs shitstorm

Det bornholmske bryggeri BeerHere er røget ud i lidt af en shitstorm som følge af to øl-etiketter. Bryggeriet har fået omkring 40 sure henvendelser fra personer, som indehaver Christian Skovdal Andersen vurderer til at være fra Indien, baseret på deres navne.

Det fortæller TV2 Bornholm.

Utilfredsheden gælder to øl-etiketter, som Christian Skovdal Andersen selv har tegnet. Dels etiketten til øllen "Kama Citra", hvor en indisk gudinde har en øl i hånden, og dels etiketten til "Coffee Karma", hvor den indiske gud Ganesha er afbildet med øl.

Øllene har været på markedet i årevis, men for et par uger siden fik bryggeriet så en masse e-mails fra folk, der ifølge Christian Skovdahl Andersen var meget stødte. På bryggeriets Facebook-side skriver han, at han også har fået telefonopkald fra hinduer.

Den religiøse shitstorm mod det bornholmske bryggeri bliver taget med sindsro af ejeren, som på Facebook konstaterer, at han finder alle religioner lige latterlige.

- Kom og sæt nye etiketter på
Han har på det sociale medie tilbudt de utilfredse en løsning: Det vil koste cirka 2.500 euro, knap 19.000 kroner, at få designet og trykt nye etiketter, og det beløb vil Christian Skovdahl Andersen selv betale, hvis de cirka 40 krænkede tilsammen indbetaler et tilsvarende beløb til en velgørenhedsorganisation, der hjælper ofre for det indiske kastesystem.

Desuden tilbyder han, at de utilfredse indere kan komme og sætte de nye etiketter på de cirka 3.000 flasker med Kama Citra, han har på lager.

- Jeg sørger for kolde øl og et komfortabelt arbejdsareal til jer, lader han forstå.

Onsdag sidst på eftermiddagen måtte Christian Skovdahl Andersen dog konstatere på Facebook, at ingen endnu havde taget imod tilbuddet.

- Ikke en eneste af jer har sagt ja til at hjælpe mig i et par timer med at sætte nye etiketter på den nuværende lagerbeholdning og donere sølle €60 til at hjælpe ofrene for jeres religion. Det får mig til at tænke, at I alligevel ikke er så foruroliget hvad angår jeres usynlige venner, konstaterer han på engelsk.

- I stedet har I grebet til trusler og fornærmelser og chikanerer min virksomhed med falske anmeldelser, tilføjer han.
Kommenter artiklen (3)
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094