23948sdkhjf

Fynboer laver enorme mængder andelår, hakkebøffer og kamsteg

I Nyborg på Fyn har kødvirksomheden Suvit stort vokseværk - bruttofortjenesten er på fire år vokset med 457 procent til 5,9 millioner kroner, og Suvit er for nylig flyttet i nye lokaler, hvor der er mulighed for at tidoble produktionen.

Det skriver Børsen.

Succesen er baseret på kødforarbejdning efter sous vide-metoden, hvor tilberedningen sker ved temperaturer under 80 grader.

Oftest er det hakkebøffer og kamsteg, der syder i tankene i 18 timer, men her op til jul er produktionen målrettet andelår, fortæller medstifter og salgsdirektør Michael Vestergaard til Børsen.

- På en god dag producerer vi cirka 10.000 andelår. Vi har indsat et weekendhold, så produktionen kan køre syv dage om ugen, og vi kan følge med, siger han.

Suvit har 16 medarbejdere i produktionen. Deres produkter bliver aftaget af blandt andre Circle K, Ikea og brødrene Prices restauranter.

Michael Vestergaard stiftede Suvit i 2014 sammen med kompagnonen Michael Gertz, der også ejer BF-Oks i Hesselager. BF-Oks leverer forædlet kød og pålæg til blandt andet storkøkkener og institutioner.
Hold dig opdateret med Food Supply DK
Kommentarer (0)
Forsiden lige nu

Frygtet virus lukker Danish Crown-fabrik

Sushikæde fik millionoverskud - og overtrådte loven

Scandic Food ramt af kemikalieudslip

Gøgler med sømandschips: Danmark skal bringe butikken i topform

Jensens Bøfhus lancerer samtalekort

Hver tredje importør har solgt alt for røde tunbøffer

Nyhedsbrev

15.357 modtager dagligt nyhedsbrevet.

Se det seneste nyhedsbrev. Annoncér i nyhedsbrevet

Satiretegning: Fødevareindustrien har milliarder på spil

Online Avis Arkiv

Kims åbner et chips-outlet

Mexicansk kæde er lukket

Så er Arlas nye kæmpebyggeri i gang

Fusk med salg af enorm mængde chokolade giver millionsmæk

Jysk bryghus vil 10-doble produktionen

Teenager har succes med kartofler

Økologisk direktør siger farvel

Vestjyske fødevareproducenter blev klogere

Rekordregnskab skal sikre fremtiden for Thisted Bryghus

Restaurant er nu børnefri

"Scoop": Danish Crown Foods henter international chef hos Arla

Private label: Stor danskerflok gør sig klar til Amsterdam

Ugens rokader i bestyrelser og direktioner

Mille Food skifter formand efter skandalesag

Metalspåner: Rema 1000 stopper brødsalg i 55 butikker

Hancock får automatisk renseanlæg

Center for Hygiejnisk Design flytter fra DTU

Konkursramt pølseproduktion tæt på at køre igen

Ny medejer hos Ærø Whisky

Royal Unibrew skifter finansdirektør

Her er "Danmarks bedste bøfsandwich"

Vilde svinepriser øger risikoen i store handelshuse

Chr. Hansen i stort vækstdyk

Medejer købt ud af madservicefirma

Museumsdirektør vil have mejeri på verdensarvliste

Ikonisk Aalborg-restaurant lukker efter dødsfald

Pris til fødevarebranchens mest innovative virksomhed

Lantmännen får ny CFO

Flensted lukker fabrik i Billund

Se alle Medlemmernes egne nyheder

HCS rydder op efter 2. verdenskrig

Give Elementer skræddersyer elementer til nyt staldkoncept

CASE: Leverandørsamarbejde er en tillidssag for Lindab

ZF Danmark er en del af ZF Group

Vidste du dette om Nomo?

Fibox tilbyder også alment tilbehør til kapslinger

Læs nyeste kompensator katalog fra WILLBRANDT Gummiteknik

Realax Slangepumpe fra Axflow

Nu kan du bestille online i vores eShop

Fotometre i høj kvalitet

Manometer Ø 160

Opgradering af SATOs etiketprinter

Plade Olie/vand køler Type PHE fra KTR

Emner udføres - mekanisk, elektrisk, termisk adskillelse

Gibotech leverer ny CMS ATOM til Hudevad Furniture

Scanlux Packaging åbner nyt kontor i Sverige

Støjsvage kompressorer fra JUN-AIR

Nye varianter af kartoffelmos

Dansk Materiale Netværks Årsdag 2020

Ny Stabilus IndustryLine gasfjedre film

PRODUKTFOKUS: Treben i aluminium fra tyske IKAR GmbH

Kurser og seminarer hos Carl Stahl A/S

Pladegummi på ruller eller skåret på mål

Markedsrapport 2019 – Har du haft den rigtige elpris?

Produktions optimering med WERMA ANDON system

Send til en kollega

0.175