23948sdkhjf

Fynboer laver enorme mængder andelår, hakkebøffer og kamsteg

I Nyborg på Fyn har kødvirksomheden Suvit stort vokseværk - bruttofortjenesten er på fire år vokset med 457 procent til 5,9 millioner kroner, og Suvit er for nylig flyttet i nye lokaler, hvor der er mulighed for at tidoble produktionen.

Det skriver Børsen.

Succesen er baseret på kødforarbejdning efter sous vide-metoden, hvor tilberedningen sker ved temperaturer under 80 grader.

Oftest er det hakkebøffer og kamsteg, der syder i tankene i 18 timer, men her op til jul er produktionen målrettet andelår, fortæller medstifter og salgsdirektør Michael Vestergaard til Børsen.

- På en god dag producerer vi cirka 10.000 andelår. Vi har indsat et weekendhold, så produktionen kan køre syv dage om ugen, og vi kan følge med, siger han.

Suvit har 16 medarbejdere i produktionen. Deres produkter bliver aftaget af blandt andre Circle K, Ikea og brødrene Prices restauranter.

Michael Vestergaard stiftede Suvit i 2014 sammen med kompagnonen Michael Gertz, der også ejer BF-Oks i Hesselager. BF-Oks leverer forædlet kød og pålæg til blandt andet storkøkkener og institutioner.
Hold dig opdateret med Food Supply DK
Kommentarer (0)
Forsiden lige nu

EU: Fødevarer fra besatte områder skal mærkes

Direktør tyvstarter mejeriprojekt til 100 millioner

Burger King lancerer kødfri succes i Danmark

Fødevareindustrien skal rustes til øget salg af færdigretter

Carlsberg dropper fodbold-EM

Gråsten Fjerkræ skal levere til Kokkelandsholdet

Nyhedsbrev

15.237 modtager dagligt nyhedsbrevet.

Se det seneste nyhedsbrev. Annoncér i nyhedsbrevet

Alfa Laval åbner innovationscenter i København

Online Avis Arkiv

Robotter har været med til at skabe flere danske job

Thylandske jomfruhummere får DI-pris

Vestjysk teknologi skal revolutionere fremtidens ølbrygning hos Carlsberg

Ugens grin: Gebyrgribben

Nyt samarbejde skal løse fødevarebranchens udfordringer

Dagrofa napper aftale til 600 millioner fra konkurrent

Lidl og Too Good To Go laver mange flere lykkeposer

Homemate skal levere hverdagsretter til nemlig.com

Østjyder får stærk fødevarepartner i Holland

Ugens rokader i bestyrelser og direktioner

Danskere sælger livsværk til amerikansk emballagegigant

Flammen satser på både take away, brunch og flere restauranter

Udvælgelse: Randers Street Food vil holde kokkeprøver før åbningen

1

Arla udvider mozzarellamejeri for 600 millioner

Rapport: IT-sikkerheden halter i hver fjerde virksomhed

Helle Thorning-Schmidt får bestyrelsespost i nordjysk fødevarevirksomhed

Danish Crown indgår kæmpeaftale i Kina

Bifodan nu på amerikanske hænder

Danish Food Clusters direktør stopper

Friland har hul igennem til USA

Hartmann får ny formand

Virksomheder med underskud: Største stigning siden finanskrisen, men …

Process Engineering-ejer hædret

Ged på gaflen: Gederne indtager de danske mejerier

1

Bagerkæde lancerer vitaminbrød med ny gærtype

1

Skagenfood har nu en klimakasse

Lagkagehuset ramt af brand - bagere evakueret

Mille-medarbejdere beholder jobbet

Carlsberg opjusterer igen kort før regnskab

Se alle Medlemmernes egne nyheder

Findes den ultimative kompressor?

Kom til åbent hus hos European Energy Insurance ApS

Grenå Spåntagning | UR-Robotten er en overskudsforretning

Isomasters servicedøre på lager til omgående levering

Bureau Veritas Kick Off Seminar 2020

ATyS d M fra Socomec

Azelis vokser igen

Preboarding og onboarding – en god start

Findes den ultimative kompressor?

Mød Trelleborg Sealing Solutions på WindEurope Offshore 2019

Mød os på DIRA messen

Bent Nygaard Elektronik A/S forhandler Labelmate

Mød Bo Rønhard - Ny salgskonsulent i Nordjylland

Manuelle taljer fra TOHO hos Carl Stahl A/S

Sådan undgår du Dødens Gab

Fjernundervisning

Lenze tilbyder Plug & Produce

Sådan bidrager Superfos til den cirkulære økonomi

Standard skal sikre privatlivets fred

Olet Industrigummi A/S leverer emner til fødevareindustrien

Mangler du en destrueringstank til din kones farlige fælder?

CLAMPEX ® Spændelementer fra KTR

Har du etiketter til årets største shoppingsæson?

Kom og mød Silhorko på AJOUR 2019

Julekalender: Vind chokolade med GS1

Send til en kollega

0.221