23948sdkhjf

Fynboer laver enorme mængder andelår, hakkebøffer og kamsteg

I Nyborg på Fyn har kødvirksomheden Suvit stort vokseværk - bruttofortjenesten er på fire år vokset med 457 procent til 5,9 millioner kroner, og Suvit er for nylig flyttet i nye lokaler, hvor der er mulighed for at tidoble produktionen.

Det skriver Børsen.

Succesen er baseret på kødforarbejdning efter sous vide-metoden, hvor tilberedningen sker ved temperaturer under 80 grader.

Oftest er det hakkebøffer og kamsteg, der syder i tankene i 18 timer, men her op til jul er produktionen målrettet andelår, fortæller medstifter og salgsdirektør Michael Vestergaard til Børsen.

- På en god dag producerer vi cirka 10.000 andelår. Vi har indsat et weekendhold, så produktionen kan køre syv dage om ugen, og vi kan følge med, siger han.

Suvit har 16 medarbejdere i produktionen. Deres produkter bliver aftaget af blandt andre Circle K, Ikea og brødrene Prices restauranter.

Michael Vestergaard stiftede Suvit i 2014 sammen med kompagnonen Michael Gertz, der også ejer BF-Oks i Hesselager. BF-Oks leverer forædlet kød og pålæg til blandt andet storkøkkener og institutioner.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.141