23948sdkhjf

FSG Foods bygger nyt domicil

FSG Foods, der er totalleverandør på sushimarkedet, flytter fra Fredericia Havn og samler sine aktiviteter i transportcentret Taulov Dry Port knap 10 kilometer fra havnen.

Det nye domicil kommer til at indeholde både tørvarelager, køle- og frostlager samt kontor, i alt næsten 5.000 kvadratmeter. Det fortæller havneselskabet ADP, som driver Taulov Dry Port, i en pressemeddelelse.

Svenskejede FSG Foods har et omfattende produktsortiment, der foruden frisk fisk består af en lang række food- og non-food-varer - eksempelvis ris, wasabi, soja, tang, spisepinde og takeaway-emballage. Alt sammen skal nu lagres og distribueres fra det nye lager i Taulov.

- Vi servicerer og leverer produkter til sushi-restauranter i hele Danmark, så en central placering af vores lager er afgørende for optimeringen af vores distributionsaktiviteter. Med det nyopførte domicil får vi nu mulighed for at samle tørvarer samt køle- og frostvarer i nyt og moderne lager, hvilket er en god forudsætning for at optimere vores samlede forretning, siger Jonas Kingo Schnoor, administrerende direktør i FSG Foods, ifølge pressemeddelelsen.

FSG Foods’ kommende domicil forventes at være klar til indflytning 1. marts 2021.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109