23948sdkhjf

Carlsberg-ansatte ramt af Coca-Cola-ændringer

Et ukendt antal ansatte hos Carlsbergs sodavandstapperi i Fredericia bliver ramt af en strukturel ændring hos Coca-Cola, der får tappet store mængder cola hos Carlsberg-afdelingen.

Det skriver Fredericia Dagblad på baggrund af en mail, som kommunikationschefen for Coca-Cola Danmark, Jes Randrup Nielsen, har sendt til avisen.

Af mailen fremgår, at de produkter fra The Coca-Cola Company, der i øjeblikket bliver solgt i Tyskland ved den dansk-tyske grænse, fra 1. januar ikke længere skal produceres på tapperierne hos Carlsberg. i stedet skal de komme fra et tysk foretagende, der allerede distribuerer og leverer til butikker i hele Tyskland.

Kasper Elbjørn, der er pressechef hos Carlsberg Danmark, siger til avisen, at ændringen betyder en vis nedgang i volumen, hvilket vil have konsekvenser for bemandingen.

- Men Carlsberg Danmark vil fortsat producere og sælge en række vand og sodavand, både Schweppes, Monster og vandprodukter, til grænsen, og den langsigtede aftale, som Carlsberg har med Coca-Cola i forhold til salg, produktion og distribution til danske kunder, er også uforandret, fortæller Kasper Elbjørn.
Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.109