23948sdkhjf

Nej, Arla lukker ikke to mejerier

To beklagelige fejl på et kort har fredag givet anledning til en vis måben hos mejerikoncernen Arla - og stor flovhed hos Food Supplys søstermedie på print, Food Supply Magazine.

Food Supply Magazine udkom i dag med det nyeste nummer, som denne gang var vedlagt en opdateret udgave af et stort kort over, hvor danske fødevareproducenter ligger. Og ud for både Arla Foods Akafa i Svenstrup og Arla Foods i Bislev står der, at de skal lukke.

Læs også: Mozzarella-mejeri satser massivt på foodservice

- Det kommer helt bag på os. Nu får jeg travlt i dag, konstaterede Arla-pressechef Åse Andersson, da hun kontaktede Food Supply for at høre, hvad der foregår.

Læs også: Arla sælger mere: Brandede produkter trækker væksten

Hun pegede på, at Arla tidligere på året offentliggjorde, at koncernen flytter noget produktion til Bahrain, og at det betyder færre stillinger i både Svenstrup og Bislev. Men der er absolut ikke tale om at lukke de to mejerier.

Hos Food Supply Magazine lægger redaktionen sig fladt ned og erkender, at man simpelthen ikke ved, hvordan pokker fejlene kan være opstået og gledet gennem korrekturen. Eneste plausible forklaring er, at situationen med nedskæringerne har ført til en misforståelse og dermed den stærkt beklagelige tekst om, at mejerierne skal lukke.
Kommenter på artiklen
Tip redaktionen
Redaktionen anbefaler

Send til en kollega

0.11