23948sdkhjf

Direktør og bestyrelsesformand forlader Harboes

Administrerende direktør Karina Harboe Laursen fratræder sin stilling per dags dato hos Harboes Bryggeri efter blot to måneder på posten. Det meddeler bryggeriet i en fondsbørsmeddelelse.

Samtidig fratræder også CCO Kirsten Ægidius med øjeblikkelig virkning. Fratrædelsen sker ifølge Harboes efter gensidig aftale.

Bestyrelsesformand Søren Stampe har meddelt, at han udtræder af bestyrelsen. Årsagen hertil er, at det ikke har været muligt at finde enighed om implementeringen af selskabets fremadrettede strategiske retning.

Bestyrelsen har konstitueret sig med Bernhard Griese som ny formand og med Mads O. Krage som næstformand.

Den nye bestyrelse har samtidig indsat en ny direktion med Søren Malling som konstitueret administrerende direktør og Martin Schade som konstitueret COO. Søren Malling har hidtil været head of logistics hos Harboes Bryggeri, og Martin Schade head of production.

- Ledelsesændringerne får ingen betydning for selskabets strategi og vores fortsatte målrettede indsats for at styrke vores internationale position inden for både drikkevarer og ingredienser med det klare fokus at øge værdiskabelsen til vores aktionærer. For at sikre kontinuiteten og fastholde momentum i vores aktiviteter og de vigtige strategiske initiativer, vi er i gang med, har bestyrelsen indsat en direktion med to af vores stærke ledere, der kan overtage stafetten med det samme. Bestyrelsen vil som tidligere kommunikeret fortsætte processen med at styrke koncernens daglige ledelse og identificere nye kandidater til bestyrelsen, som kan tilføre bryggeriet relevant international erfaring og kompetencer, som kan bidrage til at sikre realiseringen af selskabets strategi og mål i fremtiden, siger Bernhard Griese.

Kommenter på artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.095