23948sdkhjf

Gul ost giver nye arbejdspladser

I forbindelse med, at osteudstyrsproducenten Primodan nu også vil lave osteanlæg til fremstilling af gule oste, er der indtil videre skabt fire nye Primodan-arbejdspladser - og der kommer flere i takt med, at forretningen vokser.

Ambitionen er, at Primodan skal vokse, efterhånden som der indgås samarbejdsaftaler med underleverandører.

Det fortæller direktør Simon Servé Jensen, som har fordelt de fire nye medarbejdere på hovedkontoret i Vipperød og en nyåbnet afdeling i Silkeborg. I alt har virksomheden nu godt 60 medarbejdere.

- Det er for tidligt at udtale sig om potentialet i forhold til nye arbejdspladser, idet vi først skal revitalisere teknologien og kortlægge efterspørgslen i markedet.

- Men vi har valgt at åbne et dedikeret gul ost-center i Silkeborg, fordi vi dér er tættere på de ressourcer, der har know-how inden for ostefremstilling, siger direktøren. Han henviser til, at SPX, hvis afdeling for gule oste Primodan har købt, havde sin gul ost-forretning i Silkeborg.

- Kandidater med relevant historisk know-how færdes således også omkring Silkeborg. Ud fra Silkeborg kører vi Gul Ost Salg & Engineering. Fra Vipperød supplerer vi med med Engineering, Supply Chain, fremstilling og montage til gul ost-maskiner, nævner Simon Servé Jensen.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079