23948sdkhjf

Crispy Food og Nakskov Mill Foods fusionerer

Crispy Food i Gørlev og Nakskov Mill Foods i Nakskov fusionerer under navnet Crispy Food Nordic.

Det bliver Danmarks største producent af morgenmad, og nu skal fusionen være udgangspunkt for yderligere vækst, konstaterer Crispy Food Nordic i en pressemeddelelse.

- Dannelsen af Crispy Food Nordic er udtryk for en ambition om at sætte endnu mere fart på vores udvikling. Det er et fantastisk udgangspunkt, at det er to sunde og succesfulde virksomheder, vi samler. Derfor holder vi også fast i produktionen i både Nakskov og Gørlev, som fortsat vil have hver sin fabrikschef. Fusionen styrker driften og udviklingen ved at skabe en mere enkel selskabsstruktur, hvor vi kan frigøre flere ressourcer ved kun at skulle gøre tingene én gang frem for to, siger Christian Bring, CEO for Crispy Food Nordic.

Han har hidtil været direktør i begge de nu fusionerede selskaber, der begge er ejet af Koff-koncernen.

Det er forskellige typer produkter, der produceres i henholdsvis Gørlev og Nakskov. Crispy Food er specialister i at producere granola bagt i ovnen. I Nakskov har man med produkter som for eksempel Havre Fras fundet metoder til at lave sprøde kornprodukter i en kvalitet, som ingen andre kan matche". Samtidig har koncernen med det nylige køb af Ota Solgryn-brandet fået et ikon inden for morgenmad tilbage til Nakskov.

Ifølge Christian Bring er det ikke tilfældigt, at Nordic indgår i det nye fælles navn. 80 procent af produktionen går til eksport, og langt det meste til Sverige og Finland. Lande som Tyskland er også store aftagere af produkter, og det er planen, at eksporten skal udvides til flere lande og være med til at drive væksten.

- De internationale trends med efterspørgsel på fødevarer af gode, sunde råvarer og høj fødevaresikkerhed passer jo perfekt til vores profil. Vores morgenmad er kornbaseret, og vi har øvet os i mere end hundrede år på at fremstille velsmagende produkter, som man kan stole på. Vores investeringer og udvikling går derfor videre i samme retning, siger direktøren.

Ud over morgenmadsprodukter producerer virksomheden on-the-go-produkter og ingredienser til plantebaserede fødevarer, hvor der investeres kraftigt. Der investeres i automatiseringer på begge lokationer - blandt andet er der for nylig afsat 55 millioner til maskiner til at fremstille ærteprotein, der bruges som fars i vegetarretter.
Kommenter på artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.078