23948sdkhjf

Suvit: Vi vokser måske lige hurtigt nok

Med en årlig vækst på cirka 30 procent år efter år er fødevarevirksomheden Suvit i Nyborg kommet særdeles godt i gang med kødproduktionen siden etableringen i 2014. Og det er en vækstrate, som efter planen - og forventningerne - fortsætter også de kommende år.

Men så skal væksten måske heller ikke være voldsommere, lader salgsdirektør Michael Vestergaard forstå.

- Nogle gange kunne jeg godt ønske mig, at vi voksede knapt så hurtigt. Vi er en ny virksomhed, og likviditeten skal følge med. Vi har ikke Orkla i ryggen - og det vil vi heller ikke have - så det hele skal gerne foregå uden de store armbevægelser, siger han.

Store investeringer
Suvit har specialiseret sig i kødprodukter fremstillet ved lave temperaturer med sous vide-teknikken, og det har medført en omsætning, der ifølge Michael Vestergaard p.t. ligger på cirka 50 millioner kroner om året.

Indtjeningen er endnu ikke fulgt med op: Den var i regnskabsåret 2017/18 på godt 330.000 kroner.

Læs også: Kødkomet tredobler overskuddet i dugfrisk regnskab

- Men det er, fordi vi investerer så kraftigt. Ikke bare i vores helt nye linje, der skal producere kyllinge-løsninger, men også på udvikling. Vi bruger enorme ressourcer på udvikling i samarbejde med vores kunder, siger salgsdirektøren.

Han nævner, at det blandt andet handler om at være knivskarpe med hensyn til, hvad der er brug for ude på eksempelvis tankstationerne: Hvordan pakker man på den nemmeste måde, hvilket tilbehør skal med en bøf, præcis hvor lang tid skal hvert enkelt produkt have i ovnen.

- Jeg har selv spist den samme bøf morgen, middag og aften i lang tid for at være med til at finde ud af, hvor mange minutter den skal have ved hvor mange grader. Vi er meget passionerede, og vi lancerer gerne et produkt, der er godt og spændende, selv om der måske ikke er udsigt til den store fortjeneste på det her og nu. Vi vil være first movers, og jeg er sikker på, at det lønner sig på den lange bane, konstaterer Michael Vestergaard.

Typisk lancerer Suvit 10-15 nye produkter om året, og der bliver også jævnligt taget nogle ud af sortimentet, som p.t. indeholder cirka 60 varenumre. De er fordelt på hakkebøffer, frikadeller, flæskestegsburgere, vegetarburgere, andelår, kyllingeprodukter og relish. Kunderne er ikke mindst store tankstatationskæder, men også restauranter og madleverandører som Kokken & Jomfruen.
Mere om: Suvit
Hold dig opdateret med Food Supply DK
Kommentarer (0)
Forsiden lige nu

Endnu et vinkup i København: Tyve vidste, hvad de skulle tage

Veganerforudsigelse holdt stik

Antallet af lokale varer er eksploderet hos AB Catering

Se billederne: 5.000 fødevarefolk på spil i Aalborg

Thise-direktøren om teknik: Jeg er meget overrasket

Svaneke løfter omsætning med alkoholfri øl

Nyhedsbrev

15.396 modtager dagligt nyhedsbrevet.

Se det seneste nyhedsbrev. Annoncér i nyhedsbrevet

Nye kartoner, gamle farver

Online Avis Arkiv

Carlsberg plages af nye anklager om korruption i Indien

Mavefornemmelsen sagde nej, da Mammen ville købe

1

Lidl standser salg af turbokyllinger

Ny isfabrik laver ingen ens bøtter

Han har altid haft is i maven

Erhvervspark fortsætter knopskydning

Esbjerg Street Food klar med åbningsdag

Mikroalger på vej ind i plantebøffen

Thise klar med splinterny plantedrik om få uger

- Gul ost? Det lader vi andre om at lave

Milliontyveri: Michelin-restaurant lænset for dyre vine

Rawbite næsten fordobler overskuddet

Millionudgift: Bryghus udvider med 11 tanke

Arla dropper genmodificeret foder til køer

Glykom-ejere scorer kassen på kæmpehandel

Nu skal der sættes strøm til fødevareindustrien

Milliardhandel: Dansk fødevaresucces solgt til Holland

Arla næsten klar med plantedrikke

Fødevarestyrelsen advarer mod ulovlige spegepølser

1

Kokkelandshold sikrer første danske OL-guld nogensinde

Danish Food Cluster klar til Christiansborg

Juicefirma-stifter blev bortvist efter »fundamentale fejl«

Rømø Shellfish får grønt lys til at fortsætte østers-eventyret

Randers Street Food åbner med kæmpeshow

Bryggeri klar med en anti-voldtægts-øl

Lokal slagter lander aftale med Coop

Analyse: Virksomhedsledere vil jagte ansatte i år

Coca-Cola-automat byder på 117 forskellige læskedrikke

Cees ’t Hart går knap tre millioner ned i løn

Se alle Medlemmernes egne nyheder

Se hvorfor et kursus i sikker anhugning kan være en god ide

Intern sælger med lyst til at arbejde med kraner

Hvad skal du være opmærksom på, når du skal rådgives?

Sådan får dine kasserede tekstiler ny nytteværdi

Teknologisk Institut ruster op på holdbarhed

Sådan implementerer du ISO 45001 standarden...

Siemens frigiver Simatic PCS neo V3.0 til salg og levering

Indretning af storkøkken, Amin Skov er specialist

Mangler du et stationært tankanlæg?

Iltning af biofiltre indenfor Aqua kulter

Omfattende Panduit program

Ny version af ROB-EX er klar til download

Nye trends og tendenser indenfor bagværk - se dem på messen

Specialdesignede laserscannere til sikring

Keglehjulsgear type A

Hvad kendetegner en viking?

Løfteåg leveret til finsk kunde - Fyns Kran Udstyr A/S

Hastelevering af dit glas fra Mirit Glas

Anden sandhed om det danske elmarked - Aventia Energy

Dansk produktion af støbte designemner i høj kvalitet

Nyt samarbejde mellem Harting Danmark og Wexøe A/S

Mikrobiologi for kvalitetsfolk

Hvordan øger du effekten af ISO 14001:2015?

ABB leverer strøm til skibe i havn

Hvad kendetegner en viking?

Send til en kollega

0.172